N-ai fost acolo!

Aia de scriu articole pentru Informmedia (sa nu facem greseala sa-i confundam cu niste jurnalisti) au reusit imposibilul: sa mearga si chiar sa scrie articole despre evenimente care n-au avut loc!

Alta chestie tragica: la 2 zile de la semnalarea greselii articolul cu pricina este inca public. Sanda Bocaniciu il vrea disperata in portofoliu!

Totusi e bine ca articolul e semnat, astia de la Oradea (namely Bihon) nici macar nu-si semneaza articolele, ca sa n-ai pe cine sa tragi de urechi cand spun ca se reintroduce stagiul militar obligatoriu si ne trimit pe toti in Irak.

Totul la Sebi pe blog.

Astept cu nerabdare numerele la loto!

P.S pentru aia mai carcotasi: da, sunt jurnalisti buni la Informmedia … sunt… sunt dati afara…

5 thoughts on “N-ai fost acolo!”

  1. Deci cum am inteles: aia buni is dati afara ca sa le faca loc la aia mai nashpa cu vrajeli in cap si cu morcovul in cur ca odata se va afla minciuna :))) e tare

  2. Toate articolele care apar intr-un ziar trec (sau cel putin ar trebui sa treaca) pe la redactorul sef-deci el are 50% din vina-. Sunt mai dese situatiile in care se folosesc alte fotografii decat cele de la fata locului. Si da, o stire se poate scrie fara ca jurnalistul sa fi fost acolo; in aceste cazuri el se documenteaza. De data asta colegii de la IM au fost prinsi pe picior gresit. Se intampla si pe la case mai mari 😉
    (off topic: si eu am fost si am plecat, deci nu le tin partea)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading