Logan – cutie automata

Daca era sa lipseasca ceva de la Logan, era vorba de cutia automata de viteze. Din 2009 Logan, Logan MCV si Logan CPT vor veni cu aceasta dotare. (sursa)

Pretul unui Logan CPT cu cutie automata si cu Air Freshner “Gogoasa Montana” va fi de doar 120.000 Euro. Acesta va avea un cosum de doar 80 litri la suta de kilometri.

14 thoughts on “Logan – cutie automata”

 1. E putin off-topic , dar totusi legat de Logan CPT ( de manarie).
  Citeam comentariile de la celalat subiect ( inclusiv al meu), ceva ar fi de facut.
  sa mergem la votat , si sa votam independentii , ceilalti ( mincatorii de ka kat din partide sint deja organizati , se apara unul pe altul ) (si chiar daca sunt din partide diferite , sint prieteni , disputele intre ei sint doar de ochii pulimii , uitati-va cit de deaccord sint cind se trateaza de o imunitate , de o marire de salar , de o casa sa nu fie retrocedata , vorba aia , corb la corb nu-si scoate ochii).
  De aia zic , unul independent , e ca un pui parasit , nu cunoaste pe nimeni ,nu are curaj asa mare sa fure (ceva curaj tot are , ca doar de aia a intrat in politichie , ca sa aibe acces la sacu’ cu marafetzi ) ,totusi stie ca nu are spate , si va fura mai ascuns , mai putin , NU PE FATZA SI LA GREU.
  A doua chestie ce s-ar putea face , e in prima faza un ONG , dupa ce se organizeaza un pic , sa se apuce sa stringa semnaturi pentru un REFERENDUM .
  Aici e smecheria , REFERENDUM pt. ce ???
  Pentru o lege in care sa se voteze ca daca , la alegeri nu merg 35 la suta din votanti , se repeta iar 50 % din candidati sa fie eliminati de pe liste si inlocuiti cu altii.
  Asa in momentul in care ne-am saturat de ei ( ca si acum ) nu megem la vot , la adoua votare avem 50 % noi candidati , la a treia alti 50 % si uita cum cu 2 scrutine am inlocuit toti politicienii.
  Asta-i o idee , poate infantila , (nu cunosc legea electorala , inca nu am avut timp sa o studiez , io-s injiler , si nici nu am timp sa ma ocup de ONG , etc.) , dar de la anul din vara o sa am muuult mai mult timp si o sa vad ce se poate face.
  Haideti fratilor cu idei , ca io-s satul sa fiu muls ( de bani ) si sfidat de toti hotii.
  Servus.

 2. Eu zic sa nu mai faceti misto de marca Dacia Logan.Eu am un Logan MCV,motor de 1,6 si se duce la 200km/h,sta foarte bine pe drum spre deosebire de berlina care e un pic rigida.

 3. ii mai lipsesc doar aripile…..si deja va fi un fel de “always”…..zburator”
  la un consum mixt…de 8l/100km……cutia aia automata numa…..”il ajuta”…la “mai mare”:) dar cei care si`l vor cumpara primesc tablitza specifica cu care se va putea parca pe loc…de handicapati????:)
  glumesc…….in loc sa investeasca in cutii de viteze aiurea….mai bine…lucrau un pic…la directie…garda la sol…si pt…cunoscatori….atentie la vat lateral!!!!!

 4. Asa arata un mesaj electoral facut pentru cei care nu pun botul la “votati pentru mine ca sa traiti mai bine”. Interesul e acelasi: stampila peste numele candidatului.

 5. sunt in inspectie 8) asa cum am promis, trebuie sa-ncep noul episod din revista blogurilor de top cu oboru tau, insa nu ma pricep deloc la masini si nici celelalte posturi pe care le-am inspectat cam in graba, ce-i drept, nu prea ma-ndeamna sa zabovesc pe-aci… poate data viitoare…:)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading