Lobby pentru RDS

Cei apropiati mie stiu ca saptamana trecuta n-am avut net vreo 3 zile. De ce? Cablul mentionat in doua postari anterioare a cedat din nou pentru ca pur si simplu unora de la RDS le e lene sa faca o treaba pana la capat.

Am sunat, mi s-a spus ca vin, ca se investigheaza … ca a fost incediu (wtf?) cand eu defapt nu aveam deloc link in placa de retea. A doua zi tot asa, n-a venit nimeni.

In a treia zi a trebuit sa apelez la departamentul de PR (Pile si Relatii) si uite ca a venit un tip care s-a asigurat ca n-o sa-mi mai cada netul daca se va misca mufa.

Pentru ca doar asa se poate! Am vrut sa fac poze la panoul cu fire pansate si routere pline de praf care dadeau sa cada la prima deschidere a usii dar n-am apucat, un singur angajat s-a miscat mai rapid cu mufarea unui cablu decat alti 6 care incercau prima data sa ma convinga pe mine ca am net, dupa aia trageau de cablul si plecau.

As vrea sa multumesc prietenilor de la RDS dar si companiei Vodafone care timp de 3 zile mi-au oferit internet la peste 1mbps.  Fara ei turbam!

10 thoughts on “Lobby pentru RDS”

 1. Am avut si eu ceva probleme cu ei cateva saptamani, in urma cu 2 ani. Cadea odata la cateva zile, venea cineva de la ei dupa 3 zile si se reseta router-ul din scara.

  Pana la urma am gasit cum sa resetez router-ul dinafara cutiei (lasam cutia lor fara curent cateva secunde – adio telefoane/internet pentru toata scara).

  Pana la urma s-a rezolvat tot printr-un amic care lucreaza la ei….

 2. vezi tu cum e omul… cand are parte de cate ceva in viata si mai ales de mocangeala nu se plange… imediat ce nu mai are musca mana ce l-a hranit.. dar ce sa-i faci asa e omul!

 3. si daca nu am niciun prieten la departamentul PR, ce pot face? de curand am trecut la RDS si nu stiu cum se face ca dau numai peste articole de-astea care ma sperie. vreau sa fiu pregatita daca o sa am probleme.

 4. @Alex M.- cred ca odata incercat alt serviciu cum click o sa incepi sa plangi.. cel mai probabil de ciuda ca ai lasat ce ai lasat. Retelele astea de cartier ce se fac sunt foarte rapide cu internul, dar cu externul contrariu.. mult prea lente 😐 decideti voi
  Eu actual din cauza imposibilitatii de a avea cablu folosesc HSDPA (costa, nu mere super rapid da no.. tot mai bine decat nimic) 🙂

 5. a… uitasem, incercati atlas telecom – wireless public -pare a fii un serviciu suficient de bun si chiar mobil!!! (desi unii zic contrariul, iar ei nu iti garanteaza, modemul il poti lua in tot orasul chiar si in alte orase * unde exista atlas telecom, desigur)

 6. @Andra – nu uita cum e omul: tace cand ceva merge bine dar urla cand nu merge. Doar nu te asteptai sa gasesti articole despre cat de bun e RDS-ul 🙂

  Apropos RDS: voi la ce ora ati primit SMS-ul de “100.000 de bihoreni”? Eu pe la 4 dimineata 😛

 7. ma asteptam sa gasesc si pro si contra, ca oamenii, in general, simt nevoia sa-si impartaseasca opiniile si cand e de rau si cand e de bine. intr-adevar, stiam ca balanta va inclina inspre partea negativa, dar nu sa atarne atat de greu……. 🙂 sper sa nu regret alegerea facuta.

 8. Deci …stimati lucratori la RDS mai pe sleau : lumea zice ca sunteti cam incompetenti ….si DA …este adevarat imi pica netu de 20 x /zi si cand va sun sa vaceti k ploua ….RDS SUCKS

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading