In tara in care oamenii nu stiu ce au de facut

Aia de sapa drumuri nu stiu ca trebuie semnalizate, politistii nu stiu ca trebuie sa-i verifice daca au semnalizat si uite asa se trimite o familie la morga.

Steaua nu stie ca trebuie sa joace fotbal, comentatorii nu stiu ce meci comenteaza. Ziarele de a doua zi scriu cu totul despre alt meci dar nimeresc scorul.

Bine ca stiu altii ca au mai multe drepturi decat romanii

Eu nu stiu ca e luni si trebuie sa mai pun un banner :)

Fiti atenti, astia mici sunt mai multi decat aia din parlament

Poza de aici

, , , , , , , , , ,

4 Responses to In tara in care oamenii nu stiu ce au de facut

 1. vali 27/10/2008 at 1:08 pm #

  …da-mi voie sa te corectez putin. Romanii stiu ce au de facut, aia ce fac drumuri stiu ca trebuie sa semnalizeze, dar NU VOR, pt ca nu patesc nimic daca nu o fac. Politistii stiu ca trebuie sa-i verifice dar NU VOR sa o faca pt ca ori ar deranja pe “cineva” care nu trebuie deranjat ori le e lene sa-si fac treaba ca oricum leafa vine… si asa mai departe, in general stim ce avem de facut, doar ca “merege si asa”….

 2. The Fan 27/10/2008 at 1:45 pm #

  Romanii au o boala foarte serioasa si incurabila. Se numeste “miserupism” (Penis Effregeris Dacicus), si se manifesta prin interesul nul fata de ceilalti.

 3. Andrei Monciu 27/10/2008 at 3:51 pm #

  eu zic ca fiecare sofer ar trebui sa se dea jos si sa-i deaun sut in fund la ala de la drumuri, poate dupa 2 zile isi da seama de ce ia bataie

 4. Militianul 27/10/2008 at 6:49 pm #

  Purul adevar si trista realitate!