Confidentialitate online in UK

Nu mai e. O lege presupune crearea unei baze de date ce va contine fiecare email, fiecare pagina vizitata si fiecare telefon folosit de cetatenii Marii Britanii.

Link

Un comentariu:

I thought the cameras were bad enough, but this goes far, far beyond anything remotely reasonable. If they do this, they should have no problem listening to every phone call, opening up every piece of mail and package. In fact, they should just put microphones in every house, restaurant, bus and automobile.

Next year, they’ll want to plant RFID into every person.

Is the UK government and authorities completely without morales? Or are they this > close to being destroyed by some threat? Or are they incompetent? Or all of the above?

Cand se voteaza si la noi asa ceva?:)

4 thoughts on “Confidentialitate online in UK”

  1. Da, să se facă și la noi. Mai mult, pentru fiecare email, pagină vizitată sau telefon să se plătească o anumită taxă de cei care se dau pe net sau vorbesc la telefon, că statul nu ți-e prieten să o facă gratis. Statul român, adică! Dixit!

  2. RFID pentru fiecare cetatean. Da, ar fi o treaba si la noi, doar ca statul nostru ne-ar pune pe noi sa platim chipul, interventia chirurgicala si taxa pentru folosirea frecventei radio… Parca vad ca vom gasi in cutia postala factura pentru echipamentul de ascultare instalat in apartamentul / biroul nostru…

    Cel care a inventat chestia asta la britanici cred ca s-a uitat la prea multe episoade Dr. Who si vede extraterestri in fiecare colt…

  3. Destul de șocant. Dar pe mine ca român nimic nu mă mai miră. La noi au fost și sunt ascultate telefoanele, la noi se stochează pe servere datele de pe card. La noi se dau legi care te obligă să spui și lucruri bune și lucruri rele. La noi se fac discriminări guvernamentale și constituționale (vezi cazul majorării salariilor profesorilor). La noi proprietarii nu au drept asupra proprietăților lor (vezi situația foștilor proprietari cărora nu vor să le retrocedeze proprietățile pe principiul că “unde or să meargă” chiriașii? Åži așa mai departe.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading