Anunturi

Articol din BizCity: Anunturile imobiliare, informatii false sau inutile

Adica se mira companiile ca sunt injurate cand fac spam cu anunturi pe care le agregheaza (fura, crawling, aduna – cum vreti sa-i ziceti) din alte site-uri de anunturi? Fiecare fura de la fiecare rezultand o mare varza calita de anunturi expirate, de la masini la imobiliare si cam tot ce vrei.

Tu, ca om care ai pus un anunt de vanzare apartament acum 6 luni sa nu te miri ca lumea te va suna si azi si peste un an pentru el. Ce conteaza ca anuntul tau trebuia sa expire in 2 saptamani? Marilor “producatori de continut” nu le pasa, ei sa aiba cat mai multe anunturi indexate, sa dea bine.

Pun pariu ca nu pot sa vand nici o roata de rezerva pe prima pagina a unor mari site-uri de anunturi auto din Romania.

4 thoughts on “Anunturi”

  1. Incep sa nu mai am incredere in online-ul romanesc. Stirile sunt furate de pe alte pagini de stiri sau de pe bloguri, anunturile sunt furate de pe alte pagini de anunturi (am raspuns odata la un anunt online, si am ramas total fara feedback).
    Atunci mai bine cumpar un Bazar si ma descurc cu el, dar nici el nu mai e ca pe vremuri 😛

  2. Stai sa vezi cand or sa creasca veniturile din Adsense, sa te tii atunci la agregatoare de stiri de tot felul, pline cu reclame.

    Apropo, cat ceri pe casa? 🙂

  3. Eu mi-am luat masina de pe un site de anunturi auto din Romania. A fost super rapid, si inainte de anuntul prin care am cumparat masina am mai contactat vreo 20 si toate anunturile erau valide.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading