Adevarul n-are nevoie de modestie

Diferiti oameni, prieteni si clienti ma intreaba de ce n-am trafic.ro pe site.

Cel mai usor raspuns pe care am putut sa-l dau pana acum a fost “N-au vrut sa plateasca sa le pun imaginea la mine”. Si-au inteles!

Nu are rost sa intrati in polemici de genul “nu contorizeaza bine, ingreuneaza pagina etc” pentru ca o sa ti se spuna “poi daca nu te contorizeaza pe tine bine nu-i contorizeaza nici pe ceilalti, deci tot e un raport acolo”.

Ei bine…nu e! Ce ma intereseaza pe mine ca mergi la piata si te fura toti la cantar cand cumperi cartofi? Eu nu mai cumpar din piata aia. Daca iau un kilogram de banane vreau sa fie un kilogram, nu 750 de grame si nu ma intereseaza ca se umbla peste tot cu ocaua mica.

Si reformulez ce a zis Ciuraru pe o melodie “Da` ma crezi dement? Sa apar in top intre Pepe si Accent?”

9 thoughts on “Adevarul n-are nevoie de modestie”

  1. Si pentru contorizare în general ce foloseÈ™ti? Care tooluri È›i se par ok din punct de vedere al accesibilităÈ›ii/acurateÈ›ii?

    P.S. Nici eu nu È›in trafic.ro 🙂 Nu îmi aduceau absolut deloc vizitatori iar site-ul era prost din punct de vedere informativ È™i se încărca greu. Dacă eÈ™ti în top, poate merită pentru un extra juice de vizitatori, dar chiar È™i aÈ™a probabil numărul lor ar fi destul de redus.

  2. sitemeter, analytics, awstats si orice altceva se poate instala pe server sau e oferit deja de webhost 🙂
    Mai corect decat chestiile instalate pe server nu se poate 🙂

  3. Chiar asa.De ce nu ai trafic.ro?Glumesc :). Si apoi exista analytics. Dar ce stiu eu?Mi-s copila mica.Cat depre piete..ca la piata..schimbi piata.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading