9am, Wall-Street, Kudika pe duca?

O fi din cauza crizei financiare, a unui management defectuos sau a unor editori luati de pe bancile scolii?:)

via Orlando

Altele:

Agentia de evaluare financiara Standard & Poor’s a anuntat ca a coborat cu o treapta ratingurile Romaniei pentru imprumuturile in valuta.

Se platesc 70.000 E pe un Logan si nu avem gata niciun drum din alea pentru care Romania s-a creditat.

Scaparea e sa se impinga costurile pe spatele celor care au 150E salariu.

Pana cand dam din umeri si mergem mai departe?

(sursa imaginii)

3 thoughts on “9am, Wall-Street, Kudika pe duca?”

 1. Pina cind ? FOREVER !
  Si-ti spun si de ce.
  Hai sa zicem ca niste baieti satui de FURTUL IN STIL MARE , si CORUPTIA GENERALIZATA ; satui de contracte de AUTOSTRADA minarite si de LOGANURI de 70.000 de euro , se decid sa se organizeze sa faca ceva, si string o gramda de popor hotarit sa faca galagie , pentru a se lua masuri,pentru a vedea pe citiva vinovati de ruinarea poporului roman LA PUSCARIE !
  Deci ne stringem in centru ,vine MILITZIA : actele la control , adunare ilegala , nu aveti autorizatie ( de unde , ca doar nu ne-or da ei , ca sa-i dam jos), conturbarea linistii publice (amenda) , incitare la violentza si dezordine ( puscarie ) !!!
  Si iata in loc sa intre oameni care iau shpaga de zeci de milioane (ca pt. contractul cu Bechtel , atit s-a luat),intram noi .
  In cazul in care totusi merge manifestatia mai departe (planteaza secu’ citiva de-ai lor in civil , ca sa sparga un geam , sa dea foc la o masina,ca si daca-i prinde militzia le da drumul prin usa din spate,si ne compromit manifestatia).
  Guvernele dau salarii mari la ciinii care le apara ( militie,secu’) ca sa-i aibe fideli.
  Asa ca obisnuieste-te cu ideea. FOREVER !!!
  PS. Poate cind trec prin Oradea Mare apuc sa ma-ntilnesc cu tine si-ti explic in cite moduri se poate minari o licitatzie ( enorm de multe), si totul legal, poate sa vina dup-aia oricine sa verifice , ca n-are cum demonstra nimic.
  Noa SERVUS ! ( ca tre’ sa-mi cistig piinica pe ziua de azi )

 2. Ce-i mai trist de deja toate marlaniile astea, precum cea cu Loganurile, se fae pe fata. Nu mai exista pic de rusine. Totul e la vedere, intr-un mod ostentativ si frustrant. Si da, tind sa fiu de acord cu kuktoos ca nu poti sa faci nimic in privinta asta.

  Ma doare sa spun ca abandonez, dar sincer nu vreau sa am trezesc la 50 de ani ca sunt la fel de frustrat si ca am hulit sistemul atatia ani si nu am reusit sa schimb nimic. Pentru ca in ritmul in care se merge clar nu se va schimba nimic, cel ptin nu in urmatorii 10 ani.

  Si prin urmare, mai bine plec in afara, si ii las aci pe toti comunistii, ciorditorii, cefe late, cocalarii si pitipoancele sa faca bors si sa se fure si manance intre ei cat or vrea, iar eu sa-mi traiesc viata linistit.

 3. Hm… tind sa cred ca vorbitul si incetatul de dat din umeri nu face decat sa aduca stres. Si totusi, e posibil sa se poata face altceva, legal, unde sa fie ridicate cateva puncte de vedere.
  Noi, cei care scriem pe bloguri, perturbam cumva linistea publica? Nu cred. Si totusi… cred ca se merita sa se intereseze fiecare ce se poate face.
  Cum imi spunea cineva, orice problema are o solutie, macar, daca nu chiar mai multe.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading