Telefonul meu e cel mai tare!

Inspirat de articolul lui Vlad Bogos despre telefonul lui, ies si eu in fata voastra sa-l laud pe al meu: E cel mai tare telefon!

Dupa ce vechiul Sony Ericsson K310i a inceput sa-mi faca figuri: nu mai puteam sa-l incarca decat daca-i gaseam punctul G de contact si simteam deja ca e obosit, zgariat si galagios (scartaie). Dar a trecut prin multe: doua contacte cu peretele ROZ rezultand un mic puzzle, dormit o noapte in buzunarul plin cu apa al cortului si alte faze de genul “Telefon 007”. Era timpul sa-l pensionez si sa las pe altul mai tanar sa-i preia functia principala.

Inainte de a va spune ce telefon ma serveste acum cu loialitate, devotament, stil si rafinament trebuie sa mentionez ca am un respect aparte pentru oamenii care au “telefoane telefoane”.

Un “telefon telefon” e un aparat destul de ieftin care are functia principala de telefon. Adica sa poti sa suni si sa fii sunat. Bateria sa tina o saptamana, sa reziste la socuri si eventual sa porneasca dupa ce l-am scos ud din paharul cu lapte, bineinteles dupa ce-l usuc.

Ii respect si pe oamenii care au telefoane scumpe dar care se folosesc de functiile lor. Ce rost are sa ai cel mai scump blackberry daca tu esti pe cartela, dai bip-uri si impingi toata ziua la ciocan? Esti mai smecher cand vii pe tramvai tot transpirat in ritm de Guta? Esti fraier si rata pe 3 ani la telefon nu ti-a asigurat si casti.

Acestea fiind spuse, am un Nokia 1208. De ce Nokia 1208? Pentru ca nu mai aveau 1110 sau 1200! Am dat pe el cat de o bere si o pizza in oras si daca-l: pierd, sparg, stric n-o sa-mi para rau. Pentru ca e un telefon la care tine bateria, pentru ca are lanterna (ca sa gasesc berea prin cort noaptea). Singurul lui minus e ca n-are desfacator de bere dar probabil ii voi atasa unul.

Si telefonul meu e chiar mai tare decat al tau!

9 thoughts on “Telefonul meu e cel mai tare!”

  1. Nokia 3110 Classic -car după mine inutil o cameră, un player MP3 și-un microSD pe care am DSL (Damn Small Linux), pentru momentele când ai lângă tine un miniUSB și te-apucă dorul de Linux butonând pe Windoza unui prieten. 😀

    Încă mi-e dor de vechiul meu Samsung X200, un telefon-telefon jos pălăria…

  2. Ce va tot laudati aci cu telefonul vostru… 😀 Eu am doua: 😛 un Nokia 3410 si un Nokia 1112. Astea-s telefoane! Nu ecran color si alte “prostii”! 😀

  3. Eu am un Motorola L7 si are cel putin 3 ani vechime. In afara de call/answer si SMS-ul ocazional, n-am ce altceva sa fac cu el. Ma enerveaza oamenii care-si iau iPhone numai pentru ca e la moda.

  4. Eu am o regula simpla – daca telefonul costa mai mult de 100 de lei, are deja prea multe functii inutile. Eu am un Nokia 1600 (cred, nu-s sigur). Ca nu-mi trebuie altceva decat sa vorbesc la el. Si in plus, poate sa desfaca si sticlele de bere (am incercat :D).

  5. Pentru desfacator poti fura o sigla Logan restilizata :))=))o atasezi cu balama la telefon si astfel o sa ai Nokia 1208 v2.0 cu desfacator de bere.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading