Romtelecom e ca politica, adica de kkt

Poate ati vazut pe toate site-urile cum ca Romtelecom are acum licenta pentru telefonia mobila. O sa faca oferte, figuri, promotii etc. Vreau sa va spun cat de importanta e pentru mine compania si oferta lor.

Vorbim de o companie (comunista) care a avut monopol pe telefonia fixa si internet. Destul de idioti si siguri pe ei incat sa nu investeasca nimic timp de ani buni. Atat de inconstienti incat n-au vazut cum le iau altii felia.  Erau singurii si li se rupea. Am multi prieteni care au asteptat ani buni ca sa primeasca numar de la ei, numar care n-a mai venit niciodata. Toti au acum cate 2 mobile.

Cand am renuntat la fixul lor a trebuit sa platesc o luna in plus, ca asa se face.

Plateai 400 de mii pe luna daca nu vorbeai cu nimeni nimic, daca aveai tupeul sa pui mana pe receptor te trezeai cu sume astronomice pe factura de nu stiai sa le citesti. Acum vor sa-ti dea dial-up gratuit seara! Suntem in anul 2008 cand RDS-ul (RDS&RCS) ne da net prin fibra, 3 telefoane (un fix si doua mobile) si cablu TV pentru aproximativ 500 de mii pe luna.

Tin minte si acum, parintii mei au ramas cu sechele, in primele 2 luni de net prin RDS nu doreau sa ma lase sa stau la calculator de frica facturii la net. Si-au facut cruce si au zis ca e ceva miracol de pot sa vorbeasca la telefon, eu stau toata ziua pe net si factura vine mult mai mica. Aproape un an au crezut ca o sa le vina de plata din urma si ca factura de 30 de lei nu era intreaga.

So give me a fucking break! Furat clienti, investitii zero si se trezesc dupa 10 ani ca s-a micsorat felia de pizza, vin cu o oferta imbatabila … dialup gratuit seara pentru fraierul inca atasat de idealurile comuniste.

9 thoughts on “Romtelecom e ca politica, adica de kkt”

 1. oradene` RDS&RCS au dat chiar 4 telefoane gratuit.A fost promotie(dupa inpartirea fix`ului si a celor 2 mobile gratuite) in luna iunie parca,daca faci cost suplimentar de 20RON mai primest un telefon gratuit cand platesti factura. Si uite asa RDS ajunge in ochii buni ai tuturor,chiar daca gamerii ii injura pt serverele lor 🙂

 2. Băi, la Romtelecom a supt strategia de marketing cam până când a venit noua conducere. După aia s-au deÈ™teptat È™i ei. Oricum, părerea mea e că au oameni mult mai bine pregătiÈ›i decât RDS-ul È™i la suport sunt mult mai ok.
  DeÈ™i iniÈ›ial eram foarte aproape sa renunÈ› la telefonul de la Romtelecom după oferta cu gratuit seara È™i în weekend nici n-am mai pus mâna pe telefonul RDS.

 3. zi-le Oradene ca bine le zici… si eu de-abia am asteptat sa scap de ei, sa nu mai platesc abonament degeaba; n-aveai nici un avantaj clar daca aveai abonament la ei. si in plus n-am uitat niciodata ca pana prin ’96 ne-au tot amanat si n-am avut telefon, ca deh, aveau monopol si faceau ceva numa cand li se scula lor. asa ca ia mai duca-se dracu cu ofertele lor de doi bani, care nu-s bune nici pentru secolu 18.

 4. @FC Bihor Oradea
  “eu de-abia am asteptat sa scap de ei” și eu la fel pentru că netul era cum era și plăteai 1 milion pe lună degeaba, când la rds plătești jumate și ai mai multe beneficii.

 5. Romtelecom are 3 mil de clienti care platesc abonament minim de 7 euro si au convorbiri nelimitate.

  RDS are 1 mil de clienti cu abonament zero.

  Deci RDS e un cacat pe telefonia fixa. Iar pe business nu exista.

 6. romtelecom = comunisti

  Oricum nu o sa le mearga cu mobilele … si la faza asta ar trebui sa faca si RDS ceva cu DiGi Mobil …pt ca eu am si de multe ori imi vine s ma duc sa il sparg de cap la doamna aia care mi la dat … pt ca trimit sms si il primeste intro sapt … sau sun si e ocupata reteaua … dar bine ca ne da 4 telefoane … ce generosi sunt … sa se spele pe cap cu ele daca nu le putem folosi …

 7. RomKAKACOM Adika Romtelecom sa se duca sa isi ia valizele sa plece din ROMANIA aici nu ii de ei nu mai suntem comunsiti sa plece in tari comuniste unde sa faca acolo legi noi suntem multumiti cu ErdeeShul dic ha am 3 mobile de la ei :)) + 1 fix net de 15 $ si cablu FULL merge perfect toate Romtelecom nu iti da nimica doar un DECT 🙂 care din Ungaria il iau cu 40 de RONI 🙂 sa fim seriosi Romtelecom a pierdut greu nu cu Erdeshul stitzi cu ce stie Oradenii cu Atlas Telecomul cand am bagat oferta ca iti da net moka prin dial up si atunci toti si`au scos Romtelecom si si`au bagat Atlas Telecom si bine inteles o intrat oferta de Fibre Link la RDS si a Rupt Gura Targului in Oradea AMINNNNN !!!

Comments are closed.