Poluarea fonica cea de toate zilele

Nu am fost niciodata un maniac cu urechile lipite de membrana boxelor. Am acasa un 5.1 Genius, decent, numai bun pentru filme si Disturbed in surdina atunci cand scriu. Mai am o pereche de casti Watson care-si slujesc purtatorul de luni bune, sa nu auda vecinii ca si eu ascult “manele” 🙂

In weekend merg prin cluburi sau pe la diferite evenimente si a doua zi inca simt un tiuit in urechi de la muzica prea puternica.

Pur si simplu nu ma pot concentra cand e muzica prea tare. In majoritatea barurilor si cluburilor oradene nu te poti intelege cu cel cu care ai venit sa discuti la o bere. Devine iritant. Tot mai bine e in intimitatea mea.

Cei de la Sono.ro (magazin online orientat spre echipamente audio) au un concurs prin care si tu poti sa castigi o sonorizare de calitate in intimitatea casei (sau masinii) tale.

Au mai spus despre asta: inconstantin, manafu, dece, zoso.

4 thoughts on “Poluarea fonica cea de toate zilele”

  1. Chiar mi se pare si mie aiurea de multe ori … mergi in oras cu prietenii si … pur si simplu nu poti sa vorbesti cu ei la o bere decat daca urli la ureche pana ragusesti si te lasi pagubas … vii acasa si vorbesti la rascruce de drumuri … tare pentru ca nu mai auzi bine de la muzica … pana cand incep vecinii sa strige in gura mare sa TACI CA E 2 NOAPTEA!

  2. … Poluare fonica … nu te obliga nimeni sa mergi acolo daca nu doresti daca doresti intimitate si linista si muzica in surdina nu mergi tu unde trebe … eu stiu o gramada de locuri unde potzi sta si vorbi si relaxat … deci nu iti da cu parerea daca nu esti digur pe ce spui … pt ca tie daca nu iti place muzica tare nu te du ca nu te obliga nimeni sa te duci … si cu asta basta …

  3. Atunci, eu propun sa facem o lista cu localurile decente unde se poate intelege om cu persoana… nu de alta, dar asta era si ideea, sa nu mai stam intre cei 4 pereti de acasa (ne-om satura pe veci de 4 pereti… la capatul lui 14); multi ar dori sa iasa din casa, dar se lasa pagubasi tocmai din cauza celor spuse de Lucianu.

  4. Pai putetzi merge la GBC sus pe terasa la etaju 5 (frumoasa priveliste) sau in cafeneaua Christall … sau in KoKon … sau in RA … sau in Back Stage … sau in The Loundge … dar daca nu iesitzi din casa sa vedetzi lumea de afara nu avetzi de unde stii … acuma stitzi unde putetzi merge … si sunt toate locuri ft mijto si unde se poate sta chill sa bei un ceai sau o bere sau ce vrei … si servicii impecabile … deci sunt locuri unde potzi sta chill …

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading