Noua nu ne dati nimic?!

Prostii care stau in tara si platesc taxe nu primesc nimic?

Orfanii patrieri(TM) nu primesc si ei vreo 20.000 Euro ca sa ramana aici? Nu ne dati si nou macar un salariu din care sa putem plati o chirie CA SA PUTEM SA STAM aici?

Nu in ultimul rand, orice familie de tineri care se vor intoarce in tara vor primi 20.000 de euro prima de instalare, suma la care se adauga o subventie de 60% din valoarea creditului contractat de la o banca pentru inceperea unei afaceri in Romania.

(Mircea Geoana)

Via Anca.

Un “`te-n pizda ma-tii!” e chiar prea bland chiar si din partea mea. Raspunsul la intrebarea “De unde scoate 20.000E pentru fiecare familie?” se gaseste in prima parte a propozitiei anterioare, intre ghilimele.

9 thoughts on “Noua nu ne dati nimic?!”

 1. Declaratia asta a dat-o in fata romanilor din strainatate. Stai linstit ca se intoarce Geoana in tara si ne promite si noua marea cu sarea ca doar suntem in campanie electorala.

 2. hi sa mergem si noi in spania/italia “la munca” sa ne dea 20000EUro ca promit ca nu ma mai duc 3 ani acolo sa lucrez.SI daca dupa aia 3 ani dau bani iar…mai merg odata sa`mi mai dea niste bani stat`u ca si asa are prea multi

 3. declaratia nu a fost sustinuta de tot partidul iar apoi 20k E pentru 2 mil de romania ar insemna bugetul Romaniei pe 2 ani. Chiar crezi ca poate face PSD-ul asa ceva fiind la guvernare ? Astea sunt minciuni adresate majoritatii dintre cei ce lucreaza inafara, adica cei cu un IQ mai mediu asa ..

 4. geoana nu s-a dezis de inscriptia pe care i-a stantzat-o ilici pe scafarlie cand l-a numit parinteste prostanac.

  cred ca-ti dai seama unde suntem daca la niste bombe ca astea inca mai pun botul satenii, care n-au idee ca cei plecati afara, fie si doar cei care muncesc, nu au bagat la bugetul de stat un sfantz pana acum spre deosebire de bourenii care-si julesc hainele 2nd hand prin intreprinderile patriei.

  primul val(si al 2lea daca nu-i prinde nimeni) va fi format din cetatenii de culoare murdar spre negru nespalat care vor abandona corturile amplasate ilegal pe langa marile orase. apoi vor veni proaspat eliberatii din inchisori care promit solemn ca nu vor face cale intoarsa(anul in curs cel putin) iar poate mai apoi cei care chiar au cules capsuni, au ridicat ziduri sau spalat babe.

 5. @psaico nu cred ca cei ce lucreaza in strainatate au un “IQ mai mediu asa..” sau sub nivelul celor ce lucreaza in romania.
  Asa zis si eu pot sa afirm ca tu esti prost, dar poate nu esti (deci ia-o mai calm).
  N-am sa il votez pe Mircea Geoana nici daca face 50.000 de flotari si nici daca imi da 50.000 de euro nerambursabili(sau poate ca da, dar nu pe promisiuni :)) ).

 6. Si eu daca-l bag de unde a iesit pe Geoana..are ceva? Pentru noi, fraieri din Romania, ce ne ofera? A nu ne ofera nimic, imi bag ceva in gura lui si plec in afara. Ce zice el suna mai mult a campanie electorala

 7. pai statu nu-i prost, ca-si scoate banii inapoi repede :)))
  aia de-s dusi in strainatate nu cred ca stiu prea bine care-i piata in Romania si pe ce se pot axa, avand educatie comunista. Ca mica afacere inceputa acuma in Romania de ce am eu impresia ca or sa dea faliment repede? pentru ca sunt deja mari investitori care vin la noi si-i inghit p-aia mici care nu stiu exact ce sa faca cu banii.
  sa spun, optimista fiind ca unu din 10 o sa faca treaba buna cu banii aia, dar de la restul statul are doar de castigat.
  asa ca… ii momeste statul cu bomboane date cu lingurita.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading