Mai tii minte, Mariane?

ATENTIE! Urmeaza un articol plin de invataminte!

Cand treceam la fiecare 15 minute prin detectorul de metal ca sa mergem la vestiar? Cand ne-am dat seama ca mahmureala nu se impaca bine cu Pepsi? Cand mi-ai luat pogaci si ceaiuri de lamaie, mi-ai tinut companie dupa o noapte de bere cu Greyheart?

S-a intamplat iar! Ce am invatat atunci tin minte si acum cand ma doftoresc cu acelasi leac. Doar ca acum tu esti peste mari si tari iar ceaiul l-a facut lilisor, care pentru prima data in viata ei a spus ca nu mai bea vin vreodata. Of… de-as avea cate o lada de bere pentru fiecare ocazie cand am spus asta!

Cei care fac ca mine, ca mine sa pateasca! Sa se invarta lumea cu ei in timp ce cauta remedii! (Cum sa te dregi dupa o betie)

Si leapsa a picat la fix! Vreau doar sa se termine 🙂

P.S: Oradeanul recomanda consumul moderat de bauturi alcolice!

P.S2: E vina lor!

5 thoughts on “Mai tii minte, Mariane?”

  1. Wau.. ce surpriza placuta 🙂 Din pacate mesajul mai detaliat si mai original l-am pierdut in urma unui crash al internet explorerului.. God ce distractiv.. sa revenim.. Greyheart cine e ca nu mai imi aduc aminte? voi descoperi, sau cel putin sper.
    Si eu as vrea o betie dinaia ca la carte, sincer nu imi aduc aminte ultima oara cand am dormit pe centru :)) poate poate cand vin data urmatoare fac rost de putin de timp si iesim la o bere, cat sa nu ne doara capul a doua zii 🙂
    Bun.. Imi venise in minte cat uram eu detectoarele alea de metale ce ma puneau sa scot telefoanele, portofel, chei, bratari, etc.. si mai ales cele manuale ce ti-le bagau intre picioare de iti misca si familia***, Sau mai tii minte ce distractiv(NOT) putea fii sa facem tunning pe placi noaptea?? yeah.. pacat ca nu au pus pret pe cei ca tine mai ales:|
    Bine mai, mi-a facut placere sa imi aduc aminte de astea, si ne vedem.. sper ca cat de curand! 🙂
    Noroc!!! man

  2. Nu cantitatea de vin a fost de vina ci chimicalele din care l-au facut!* 😛 Crede-ma pe cuvant, stiu ce vorbesc! 😛

Comments are closed.