12 thoughts on “Cat de Mircea Badea esti?”

 1. [quote]Esti mult mai inteligent decat Mircea Badea. De fapt nu am zice neaparat ca esti mai inteligent… esti Anti-Mircea Badea. Esti pentru Mircea Badea ce alfa e pentru omega, Superman pentru Lex Luthor… de fapt daca stam sa ne gandim. Esti Zoso nu!?[/quote]

  Da, sunt un Zoso fara blog.

 2. nu`mi place despre cei care acu ca nu`i mai baga badea in seama [aplicand principiul “cel mai destept cedeaza”] parca se simt frustrati si tin cu tot dinadinsul sa apara pe sticla mentionati cumva de el, fie de bine, fie de rau, numai sa fie populari. badea a terminat circul asta, ar fi bine sa termine si ei.

  am senzatia ca e tooot mai greu sa fabrici continut original azi. alternativa e sa te iei de unu, oricare, si sa-i scoti ochii cu tot felul de observatii.

  DE CE TREBUIE AJUTAT CINEVA SA SE FACA DE RAS? OARE NU SE DESCURCA SUFICIENT DE BINE SI SINGUR?[din moment ce a ajuns subiect de discutie]

 3. Scorul tau: 0/13.

  * nicio intrebare

  Esti … sa-l citam pe Mircea: ” Uun ciumpalac caruia nu-i plac silicoanele. Dacă ai si blog, ești un luzar.” si cu asta am zis suficient!

Comments are closed.