verBal revine

Trupa veRbal revine in forta dupa aproape trei ani in care s-a dus munca de studio pentru materialele ce vor fi pe albumul doi oficial al trupei. Si-au schimbat si formula, acum ii puteti urmari in formula de trei emcee cu aceeasi K-rie si Baboi ca membrii fondatori ai trupei si un nou nume – Preafericitu’ nv10, care a aderat in toamna anului trecut la trupa. Odata cu aceasta miscare, albumul doi care era incheiat inca din Februarie 2007 a trebuit sa suporte niste modificari.

In timpul operatiunilor de reactualizare a celui de-al doilea album, membrii trupei au schimbat locatia studioului, au analizat materialele muzicale deja existente si au ajuns la concluzia ca se poate lucra in alt ritm si cu mai multe conditii care sa favorizeze finalizarea unui album care sa caracterizeze noua formula a trupei. Forma finisata a celui de-al doilea album a fost abandonata.In prezent se lucreaza de la zero intreg albumul doi care va purta numele “Fara Control”.Albumul va contine 16 track-uri si va fi produs de Casa de productie Killah Records. Despre colaborari, nu s-au facut publice nici macar cateva nume, dar exista informatia oficiala ca vor exista si nume din afara tarii noastre.
Nu exista deocamdata un preview oficial al albumului doi, dar am selectat un preview al materialelor care au fost promovate pe internet pana acum pentru ca cei ce urmaresc acest subiect sa poata sa isi dea seama cu aproximatie cam care este stilul veRbal cu care vor merge pe al doilea album.
(sursa: verbal.ro)

Ascultati Verbal preview mix 2008 aici.

3 thoughts on “verBal revine”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading