In timp ce anchetatorii presupun, presa da verdictul

Asta si asta sunt in context.

In timp ce anchetatorii presupun, presa da verdictul.

Presa: Oradeanul a suferit un accident!
Anchetatorii: Pe Oradeanul il doare in cot de presa!

Parca nu e acelasi lucru. Intelegeti ce vreau sa spun?

Later edit: Ursul fara buletin si Hamburgeri umani

12 thoughts on “In timp ce anchetatorii presupun, presa da verdictul”

 1. foamea’i mare ma…
  si eu m-am enervat de cateva ori dar ajung la concluzia ca nu merita, dar merita sa iti bati joc de ei si sa demonstrezi ca nu fac altceva decat sa o suga big time. 😉

 2. E un titlu care sa atraga si sa mentina atentia tocmai celor care genereaza 80 % din aceste stiri . Bineinteles , mediul rural . Si , exact asa cum zicea o reclama la un moment dat , suntem 70 % apa , eu zic ,suntem 70 % tarani !

 3. Pana la urma s-a nimerit sa fie ursu’ vinovat. Dar cica se organizeaza acuma o vanatoarea pentru uciderea ursului. Ministerul Mediului si-a dat acceptu’!
  Ar fi bine sa fie la fel de prompti si in cazul crimelor sau a violurilor. Sa-i omoare si pe aia.
  Da’ ce, pana la urma, ursii nu au dreptul la un proces corect si un serial pe OTV?

 4. un anchetator nu o sa-ti spuna niciodata ca l=a sfasiat pe ala ursul pana nu are raportul medicului legist,bla-bla.

  tie, ca jurnalist, iti ajunge informatia asta in titlu pentru ca explici in stire ca aia presupun, intelegi? asa se procedeaza, e mai de impact, citeste lumea, se uita, da click.

  bine, e sanatos si sa zici zilnic ca presa e de cacat…din nou, lumea da click…

 5. e noul model de urs utilitar folosit de securitate pentru apararea padurilor patriei. pentru ca in ziua de azi e foarte greu sa decizi dintr-o privire cine fura si cine nu, au hotarat ca ursul sa atace tot ce poate, sansele de a nimeri un hot real fiind astfel maxime.

  alte proiecte in dezvoltare, de care trebuie sa va feriti din timp sunt: porcul din administratie, curca din trafic, pestisorul de aurolac.

 6. Eu m-am dezobisnuit sa citesc presa locala sau orice fel de presa, din motive sus amintite nu am incredere in ele. Mai bine citesc un articol si ma pregatesc profesional decat sa pierd timpu cu articole cine pe cine a omorat, sfasiat sau ba… aici se urmareste numarul de vizite adik cantitatea nu si calitatea… asta e tara in care traim…

Comments are closed.