Il invit pe domnul Bogdan Gavrila…

Il invit pe domnul Bogdan Gavrila sa se duca in moneda folosita in Botswana… mea!

De ce?

Pentru ca e atat de transparent (si el si trustul de presa la care lucreaza) de trec comentariile si mailurile prin el.

“Discutiile sunt relaxate si constructive iar publisherii sunt tratati colegial. Iti garantez personal acest lucru si daca ai intrebari iti stau, ca de obicei, la dispozitie.” zice el pe blogul lu` Manafu.

Cand am cerut eu (si altii care au fost furati de trustul Intact) o opinie la Bogdan Gavrila pe blog ni s-au sters comentariile, nu ni se raspunde la mailuri si tind sa cred ca domnul acesta trateaza publisherii cu curu`.

E atat de suparator un “Super bine ca luati atitudine, dar s-o luati prima data la voi in gradina. As vrea sa respectati cele 11 puncte si fata de mine si ceilalti bloggeri / publisheri pe care i-ati furat”?

Inteleg ca in PR si in Marketing trebuie sa fii un pic nebun… dar nu trebuie sa fii retardat. Daca in acelasi timp zici una si faci alta inseamna ca ai ceva probleme acolo sus, la rotite.

Mai vorbim de piraterie? Uitati ce era pe antena3.ro/a/ acum cateva zile!

Ba mai mult, sa-i faci pe altii securisti cand patronul tau Dan Voiculescu e cu musca pe caciula (si l-ar fi pascut puscaria fara bani si relatii) e un alt gest tembel. Adevaratii comunisti n-au disparut in 89, ei traiesc si isi fac mendrele prin Voiculescu si angajatii sai. Inca tot nu stiu daca Bogdan Gavrila e securist sau doar retardat. Cei furati de trustul Intact ar spune ca e amandoua.

Eu am fost prost ca nu le-am cerut daune la momentul respectiv. Si eu si Visurat suntem fraieri, puteam sa le dam peste nas din cauza unor poze si articole furate, legal si cu deciziile in mana.

Totusi nu sunt motive de ingrijorare, Bogdan Gavrila va fi in curand doar un alt anonim care a incercat sa se impuna prin prostie in internetul romanesc, un esec pentru el la nivel personal si profesional. EPIC FAIL

Si Arhi are ceva de zis.

2 thoughts on “Il invit pe domnul Bogdan Gavrila…”

  1. Mi se pare un conflict la nivel inalt. Sper sa nu am parte de asa ceva in viitor. Daca singura cale de a evita asemenea conflicte ar fi ca sa raman blogger mic, ok, mai bine accept asa 🙂

    Mie imi place sa ma cert cu necunoscuti, nu razboaiele de acest gen care necesita mai multa atentie si timp.

Comments are closed.