Hip Hop Kemp 2008 – cum a fost

Hip Hop Kemp 2008

In primul rand puteti sa va uitati peste poze ca sa va inspir atmosfera.

Hip Hop Kemp 2008

– suprafata foarte mare, multe scene, multe chestii de vazut si auzit
– organizare destul de buna, totusi se putea mai bine
– zona VIP era destul de bine pazita (am ajuns cu greu sa campam toti acolo)
– vremea nu prea a tinut cu noi, in prima seara a plouat, in alta seara a fost frig
– au lipsit cateva trupe care au fost anuntate la LINE UP (ARMY OF THE PHARAOHS, PHAROAHE MONCH )
– mult hip hop / rap, inclusiv feminin, beatbox, DJs, ceva breakdance
– ziduri cu graffiti, dusuri, tarabe cu mancare si haine hip hop in aer liber
– cehii nu stiu engleza dar majoritatea trupelor cantau in engleza. Ei au fost mai mult ca sa-si sustina trupa lor ceha. Foarte multe nationalitati intr-un singur loc. Foarte multi oameni intr-un singur loc, cred ca peste 25.000.
– toata lumea fumeaza “iarba”, peste tot se simtea mirosul de iarba
– berea lor la halba (Gambrinus) nu are adaos de apa ca si a noastra, a fost foarte buna
– multi care au fost la festivalul de anul trecut au spus ca festivalul de anul asta a dezamagit din mai multe puncte de vedere (trupele care au venit, faptul ca drumul spre Kemp nu era semnalizat ca anul trecut si altele)
– foarte multa distractie: teren de basket, bungee jumping, fotbal in apa, catarari, fusball, zone cu internet wireless si pentru incarcat telefoane / notebooks.
– evenimente / party-uri organizate in mai multe hangare, aveai de unde alege
– cred ca cel mai mult mi-au placut “Zion I“, am pierdut LoopTroops din cauza ploii (dar se auzea pana in zona de campare), am pierdut o buna parte din “The Roots” pentru ca am fost in Praga la un hamburger si o bere.

M-as duce si anul viitor, ori acolo ori la alt festival de muzica. A fost cu atat mai frumos cu cat in 4 zile am vazut mai multe tari si capitale europene.

Hip Hop Kemp

5 thoughts on “Hip Hop Kemp 2008 – cum a fost”

 1. Puiule, ai uitat sa mentionezi de sacii de gunoi. Fiecare persoana primea un sac de gunoi si o fisa. Daca umpleai sacul si mergeai la “receptie” cu el, primeai 2 euro inapoi din cei 4 platiti la cazare.
  Din pacate, nu toti cei prezenti au tinut cont ca de cei 2 euro cumparau inca o bere, asa ca si-au lasat gunoaiele in camping.
  Noi am fost cuminti, ne-am strans resturile si ne-am mai cumparat bere!

 2. Super fain oradeanule eu ma uit acuma la meci steaua galatasaray si beau bere is la a 4 a bere si inca mai mere spor la baut si la voi hac 😡 cred ca deja mis matol.

 3. Acesta a fost primul an in care am fost la festival. Am aflat de el de la cativa prieteni din Germania, care din pacate nu au mai putut ajunge.Atmosfera a fost foarte chill, trupe enorme pt. un eveniment relativ putin cunoscut (cel putin in RO) una peste alta foarte reusit.Cel mai mult m-a impresionat freestyle-ul lui Brother Ali din final, insa Slug a rupt scena (la propriu) ;p prin prestatia deosebita.Am ratat LoopTroop, ni s-a inundat cortul grrrrr… insa chiar au fost 3 zile de vis.Auzeam limba Romana (din pacate) doar la coada la bere 😉 Pt. cei care vor merge la festival si anul viitor, eu zic sa tinem cumva legatura sa nu ne mai pierdem in “marea” de nemti, polonezi si cehi
  pace
  Valy C. – Alba Iulia

Comments are closed.