Doua cu romani

Degeaba ii spui unui roman sa nu faca ceva…

Propun infiintarea unor ferme de crocodili cu placute pe care sa scrie “Nu intrati in apa!”. Poza facuta la Manastirea Izvorul lui Miron din Romanesti (Timis).

Urmatoarea poza e pentru idiotii care au facut petitia pentru taierea copacilor de pe marginea drumurilor.

Copiii de bani gata vor gasi de fiecare data obstacole in care sa se opreasca. Fie un musuroi de furnici care sa-i intoarca peste cap, un butuc de la copacul taiat sau un stalp de inalta tensiune. Poza facuta pe drumul dintre Faget si Margina, jud. Timis.

10 thoughts on “Doua cu romani”

 1. Mama apa aia e sfintita, uau! Ii piere din sfintentie daca arunci cu monezi, eh? Sau nu mai e buna la slujba, poate se rugineste si nu mai bea crestinul.

 2. Nu despre asta e vorba.
  1. Din apa aia se bea
  2. Romanii nu mai respecta nicio insemnare, fie ea o “nu aruncati monezi”, “nu aruncati gunoi” sau semne de circulatie.

 3. scorojit nu e vb ca isi pierde din sfintenie daca arunci monezi ci e vb de faptul ca romanului poti sa-i zici orice ca nu asculta 🙂 (si daca ii zici sa nu sara in groapa cu crocodili el tot sare).. suntem prea tari de cap din cate observ 🙂

 4. Tu ai un fix cu problema copacilor de pe marginea soselei. Cand vei merge in Cehia, sa te uiti daca vei vedea asa ceva pe drumurile din vest.

  Nu prea am inteles faza cu monezile.. e o alta stupizenie romaneasca.

 5. ce legatura are apa cu monedele? Strica “sfinteala” sau ce?

  Faza cu copacii e foarte buna. De ex in Anglia erau multe zone unde erau garduri vii pe marginea drumului. Motivul? Iarna daca ninge sa nu sufle vantul zapada pe asfalt, dar la noi ce conteaza…idiots

 6. Dragilor, apa aia nu are scopul de a atrage cat mai multe monede si astfel cat mai multi tiganusi veniti sa pescuiasca banutii cu magnetul ci e un bazin cu apa de munte care la Sf. Ilie se sfinteste. Satenii, calugarii, turistii beau apa de acolo. E rece si e curata. Bazinul are mai multe guri prin care intra apa curata in permanenta, deci nu bei caca de peste. Unde mai pui ca monedele alea sunt mai jegoase decat cei cativa pastravi care traiesc acolo.
  Ce e atat de greu de inteles? Acum cativa ani era voie sa arunci cu monede dintr-o superstitie prost inteleasa, pana s-au prins tiganii. Calugarii nu au cum sa faca de paza.

 7. noi romanii suntem o specie aparte. foarte sensibila la cea ce zice lumea despre noi, la superstitii, la vazut aschia din ochii celorlalti si nu parul din ochiul nostru.

  nu stim sa respectam regulile. dimptotriva, este motiv de mandrie cand reusesti sa “te descurci” si sa faci ceva care sa te ridice in ochii celorlati sa un smecher. vorba ta, degeaba ii spui unui roman sa faca ceva, el intotdeauna stie mai bine. el e desteptul smecher si tu esti fraierul…

  pacat ca nu suntem mai nemti.

 8. UnCopilutz si Andrei Monciu : voi cand cititi un post si vreti sa comentati nu citit si comentariile facute pana la al vostru ?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading