Back in Oradea

Am ajuns inapoi in Oradea dupa multe trenuri si bere prin diferite locatii. Timisoreana nefiltrata e inca foarte buna.

Azi am cunoscut-o pe Dojo (personal) care este o “internet-marketaritza” descurcareata, agresiva in trafic si o bombonica de fata in persoana. Ne-a tratat ca pe niste VIP: ne-a luat cu masina din gara, ne-a plimbat, ne-a adus inapoi. Si-a pierdut o zi, care putea fi foarte productiva, cu noi. Cu un mare regret spun ca in Oradea nu prea sunt oameni ca ea, cu care sa pot sa vorbesc de online, productivitate si tot ce tine de “domeniul nostru”.

Am ramas foarte in urma cu articolele dar va spun pe scurt la ce sa va asteptati saptamana asta: poze cu Pestera de la Romanesti (am ramas total impresionat), o super-oferta, concerte si evenimente la care voi participa si cu care va voi pune in tema, o comparatie intre niste produse “trendy” si folositoare mai ales bloggerilor.

7 thoughts on “Back in Oradea”

  1. Bun venit inapoi! Te invidiez, imi doresc de super mult timp sa o cunosc pe Dojo 🙁 Dar n-am mai trecut prin Timisoara de vara trecuta… sper sa apuc peste o luna, cand vin… 😀

  2. Welcome back oradeanule.Week-endul asta am fost sie u prin oradea si felix, foarte fain, imi place pe aici pe la voi.O sa revin cu mare placere.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading