Socant de senzational!!!!11!!!!1

Pe site-ul revistei click: creieri si mate pe asfalt

Pe Realitatea vedem filmulete cu sinucigasi care sar de la etaj.

Sani si vibratoare pe paginile altor ziare. Toate acompaniate de bannere peste text. E ca si cum te-ar izbi in mecla fetele care impart pliante pe centru. Daca iau un ziar in mana, orice ziar … in 2 minute il las jos. Cele mai interesante rubrici au ramas parca Horoscopul si desenele comice. Restul sunt abureli si inventii scornite cu scopul de a ataca adversarii politici. Ca nu le ajunge cat fura!

In toata presa locala (bihoreana) pot sa citesc un singur editorial pe saptamana: cel scris de Mircea Chirila de la Bihoreanul. (Apropo, cum filtrez aici dupa autor?)

Site-urile de sport se fura unele pe altele. Mie mi se fura poze, Mondenelor li se fura poze. Ionut Oprea cu Sorin Tudor si-au scos e-penisul si-l indreapta amenintator unul asupra altuia pe post de sabie. Lumea il injura pe Zoso pentru ca face ceva! Este unul care face ceva, orice si trebuie anihilat!

Eu ce si unde mai citesc in Romania? Presa straina nu e asa! Citesc Slashdot din 1997!

De unde sa-mi comand si eu un pres? Vreau unul personalizat: in loc de “Bine ati venit” sa scrie “Mass Media Romaneasca”.  Presa Romaneasca e un circ ieftin cu clovni care-si fura singuri palaria… devine plictisitor.

5 thoughts on “Socant de senzational!!!!11!!!!1”

 1. legat de partea cu “Ca nu le ajunge cat fura!” …… era o vorba : “Nu fura! Guvernului nu`i place concurenta”:)
  Cat despre faza cu clovnii si circul…..ai 100% dreptate

 2. daca boborul vrea sinucigasi, tate si vibratoare, asta-i este oferit!
  “Eu ce si unde mai citesc in Romania?” – incearca biblioteca judeteana sau cum draq se numeste p’acilea

 3. asta e cea mai stupida scuza, cu “asta cere poporul.”

  Când s-a lansat Discovery, toată lumea entertainmentului râdeau de ei. Cum adică, nu tu sânge, nu tu sex, nu tu columbeni, nu tu scandal, din contră încă chestii educative?!?! Asta nu se uită nimeni.

  Åži culmea, chiar la noi în țară, Discovery are audiență serioasă. Iar dacă mâine s-ar închide OTV-ul, și toate televiziunile de scandal, chiar credeți că nu s-ar uita lumea la altceva?

  Ce să mai zic de cum s-ar simți în societate per ansamblu, toată treaba.
  Nu asta cere poporul, asta i se dă, iar poporul cum e prost, acceptă și ia de bună.

 4. amice, gandesti marunt!
  aparitia lui discovery a dus la “falimentarea” emisiunilor cu “sange, sex, columbieni, scandal etc” ?
  mezzo, tvr cultural si alte canale retransmise de furnizorii de servicii CATV, au scazut audienta otv-ului sau a stirilor de la ora 5?
  educatie se face acasa, la scoala nu la TV. tv este business. hranesti sau creezi nevoi. nu te obliga nimeni sa te uiti 😉
  la fel si cu blogurili. nu ma obliga nimeni sa-i citesc elucubratiile si agramaticalitatile lui oradeanu sau zoso sau oricare altul. e placerea mea bolnava 😀 🙂

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading