15 thoughts on “Semifinala Miss Heat Club – 18 iunie”

 1. Cum spunea cineva acum cateva minute … “Cred ca barbatii o iau razna vara ….cred ca ii bate prea mult soarele in cap.” 🙂

 2. asta vorbeam si eu cu pretenamea , alea nu ar avea voie in primu rand sa intre intr-un club, dupa ora 11, d’apoi sa pozeze in bikini!
  oricum… daca nu pozeaza acum, la 18 ani deja is prea “obosite” .

 3. Cunosc personal 7 fete din poza aia, 2 din ele fiind minore (14, respectiv 15 ani). Cum zicea cineva mai sus: daca acum nu profita de frumusetea fizica, peste ceva timp vin alte “junioare” din urma, care le vor lua locu.

 4. eu ma refer la faptul cum arata (fard la greu pe ele, bronzate la solar samd).. daca ar fi mai naturale poate ar arata altfel.. trebuia sa va dati seama la ce ma refer..

  @reparu si Nicu trebuia sa cititi printre randuri..

  p.s. logodnica mea tre sa arate bine pt mine si nu pt voi.. asta din cate stiu eu.

 5. Dani, n-ai fost acolo sa vezi fetele. De ce-ti dai cu parerea? Nu toate sunt duse la solar, nu aveau kile de fard si nici de fond de ten …
  Invata sa scapi de parerile preconcepute. Nu intotdeauna strugurii sunt acri 🙂

 6. pai asa se vede in poza.. eu ce sa fac? si n-am zis ca toate.. plus ca parerea era pentru mine.. nu inseamna ca voua nu va plac.. imi place ca totusi tineti cont de parerea mea :)) (mai ales tu Lilisor)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading