Jurnalul Bihorean o face de oaie, iar

Da, Jurnalul Bihorean (editia online) a muscat o tzeapa de zile mari. Poate cunoasteti Times.ro, un site pamflet cu “stiri false”, caterinca etc. Nu cred ca a fost vreodata publicata o stire pe bune acolo.

Ei bine, cineva de la Jurnalul Bihorean a luat pe bune o stire cu “Reintroducerea stagiului militar obligatoriu in Romania. Primul ciclu plecand in Afghanistan pentru antrenamente in 1 August” si a publicat-o pe PRIMA PAGINA! Stirea a stat acolo mai bine de o ora.

Daca nu erau atentionati probabil maine vedeam stirea pe hartie si se isca o panica generala printre mame si copii 🙂

Ce IQ trebuie sa aiba cel care a publicat asa ceva? O fi luat acum BAC-ul si Inform Media (cu Adreea Lukic in fatza) se zgarceste sa plateasca profesionisti. Dupa Seres potopu`…
Asta spune mult despre profesionalismul Inform Media si noile angajari care se fac.

Cat rahat mai trebuie sa manance conducerea Inform Media ca sa-si dea seama ca nu se face treaba cu oameni platiti prost?:)

Avem si screenshot-uri…


————————————————-

inform media bihon

17 thoughts on “Jurnalul Bihorean o face de oaie, iar”

  1. eu nu pot sa inchid nici macar reclama aia la Hyundai, in momentu in care pozitionez cursoru pe “x” acesta devine inactiv (valabil si in IE si in Firefox), in rest pot sa dau click unde vreau pe reclama, ca doar nu le mai strica niste click-uri sa ii poata taxa pe baietii de la Hyundai.

  2. bine ca nu or publicat stirea care a fost dupa proba orala la romana(a fost scandal cu scurgere de informatii,sar fi aflat subiectele dinainte).Pe times.ro scria ca se da din oficiu 9.90 la toti elevii ca sa nu se supere ca unii au stiut subiectele dinainte :))

  3. Informatia a fost introdusa in Timisoara (oare de ce nu ma mir) ei baga stirile la categoria Stiri Nationale (roon.ro) Hahahahhahha

  4. Din salarii mici, scoti doar oameni “subtiri”, cate unu are salar mai rasarit, da aia baga ca migu, sau ii fut pe altii.

  5. da-mi place cum arata stirea..cel mai jalnic copy/paste pe care l-am vazut. daca nu cumva si-or fi pus crawlere si pentru stiri, ca la restul portalelor IM exista cu kilu` 🙂

  6. reclama cu Hyundai ma sacaie pe mine rau.. numa la refres am scapat de ea .. dar iara a reaparut .. noroc ca am intrat in articol..pfoa

  7. Nu pricep de ce îți pasă de ce face Inform Media. Faptul că faci mișto de prostiile pe care le scriu, o pricep. Însă nu pricep ce îți pasă de politica lor. Dă-i în mă-sa. Oricum sunt un nimeni în presa românească.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading