Gradina Zoologica Oradea – 20 iulie

Tot pentru iubitorii de animale, ~450 de poze de la gradina zoo din Oradea. Poate ne mai calmeaza, suntem prea stresati in ultima vreme. Nu toate sunt reusite, la aparatul nou nu-mi mai incape obiectivul prin gard 🙂

Un bilet costa doar 2 lei si puteti sa vedeti maimute, lupi (pui), ursi, lei (pui), un cangur, diferite pasari etc

P.S: Mi-am cumparat  soft pentru enhancing, resize, watermarking si generat de galerii foto, urmeaza sa standardizez galeriile party, sa introduc mesajul sponsorilor si in galerii, sa-mi contorizez si monetizez si afisarile alea. Cu aceasta ocazie voi renunta la flickr pentru o parte din pozele pe care le fac.

9 thoughts on “Gradina Zoologica Oradea – 20 iulie”

 1. Foarte frumoase pozele, si sincer ma bucur ca animelele sunt cat de cat ingrijite fata de alte gradini zoologice din tara unde saracele animalutze nu au ce manca, stau in soare si nici apa nu prea au. Consider ca ar trebuie oricum sa fim mai atenti cu animalutele in general si asta chiar daca avem sau nu acasa un animalutz.

 2. Despre gradina zoologica din Oradea nu am cele mai bune amintiri! Am vizitat-o si eu acum 2 ani si sper din suflet ca de atunci situatia sa se fi schimbat in bine, ptr ca animalele erau de la foarte prost ingrijite in sus, flamande, traind intr-o mizerie de nedescris. Cele mari erau chinuite in niste custi foarte mici leii si tigri mai ales … Aici am scris impresiile mele de atunci …

  http://ice4you.blogspot.com/2006/08/departe-de-casa.html

 3. offpost: Misto soft-ul nou folosit pentru poze :), mult mai k-lumea decat flickr. Stii ce ar fi misto la el? Daca butoanele alea stanga – dreapta ar sta tot timpu intr-un loc, nu sa “fuga” dupa dimensiunea imaginii.

 4. deci eu cand am fost, am fost terifiat de cei 4 ursi aflati intr-o cusca de 5 pe 5. nu stiu, tu nu ai auzit de animale salbatice, de spatiu, de faptul ca fiecare animal are nevoie in salbaticie de zeci de kmpatrati de teritoriu si acolo se afla intr-o cusca. daca chiar cineva ar iubi ursi aia le-ar face o cusca calumea, la fel si la lei.
  animalele alea au pustia si infinitul in sange, in codul genetic, si ii pui intreniste bare ii ca si cum le-ai omora sufletul.

  mai bine ar pune pretu, 20 de lei, si sa incearca o extindere a tarzcurilor, nu doar a vacilor si caprelor

 5. Ma bucur nespus ca exista gradina zoologica la Oradea si militez pentru mentinerea si modernizarea ei. Dar comparativ cu ceea ce am vazut la gradina zoologica din Debrecen asta de la noi e o bataie de joc. O insulta la adresa oradenilor si a animalelor.

 6. Va urma o dezbatere publică în legătură cu Grădina Zoologică Oradea… modernizarea și mutarea ei undeva pe un teren mai mare, de 10 ha al fostei Stațiunii de Cercetări Pomicole, pe Louis Pasteur…

 7. Animalele salbatice nu au ce cauta in custile de la zoo. Nimeni nu seziseaza cat de torturate sunt bietele animale, sau chiar omorate de adiministratorii parcurilor zoo (vezi zoo bucuresti, unde au murit 7 animale intr-o perioada de 17 luni).

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading