Doar publicitate

O sa va spun curand cu ce se va ocupa Lorand Minyo dupa ce pleaca de la SimpliQ, voi fi primul care va afla. Nene, nu stiu ce vei face dar stiu ca intermediezi niste publicitate de acolo si pentru blogu` asta 🙂

“Canalele de promovare sunt alese, ca in orice domeniu, pornind de la cel mai usor mod de a ajunge la publicul tinta. Din acest punct de vedere, campaniile de outdoor, cele de print in publicatii cu acoperire nationala, dar si campaniile online au dovedit cea mai mare eficienta”, a spus Andreea Panache […]

“Internetul, pe de alta parte, reprezinta viitorul mai ales pentru segmentul de varsta cuprins intre 25-40 de ani. Nu trebuie sa uitam si un alt canal de publicitate si anume targurile de profil in care prezenta este de dorit pentru orice brand serios”, a adaugat ea.

(Dailybusiness)

“Promovarea imobiliarelor a trecut in 2008 de la “moft” la necesitate” – Tovarasi bloggeri, ce facem? Trebuie sa dam cu capul de o reclama imobiliara din fier ca sa ne trezim? Cate invitatii mai vrem? Randurile de sus sunt prea subtile?:)

Am auzit un zvon cum ca Zoso a luat 3000 Euro pentru sondajul despre magazinele online, atat cat a luat si de la mini. Unora le merge foarte bine si uita de astia mici. Mie nu mi-a platit nici orele pe care le-am petrecut moderand comentariile cu injuraturi de pe blogul sau.

Am facut galerie si cu pozele de la Semifinala Miss Heat din 18 Iulie, pentru aia carora nu le place flickr.

4 thoughts on “Doar publicitate”

  1. sa fii sigur ca nu au fost in euro, ci in lire sterline, pentru ca am auzit ca zoso pleaca in concediu la dubai si nu au aia curs de schimb poentru moneda europeana!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading