De ce n-au spus asa?

Kecskemet, orașul din Ungaria ales de nemții de la Daimler pentru a construi o nouă fabrică Mercedes, are o infrastructură bine pusă la punct, școli tehnice în domeniul auto și negociatori care au păstrat confidențialitatea cerută de investitor.

România, cu cele două variante, Cluj și Timișoara, aflate în vizorul producătorului german de automobile, are autostrăzi numai în planurile Ministerului Transporturilor, iar forța de muncă este din ce în ce mai puțină și tot mai scumpă. În același timp, autoritățile locale și centrale vorbesc mai mult decât trebuie despre intențiile investitorilor de calibru.(Adevarul)

Ah… le trebuie si oameni calificati. Oameni care au invatat. Poi avem! Uitati:

Un elev din cinci a luat peste 9 la Bac (Cotidianul)

Ah, nu d`astia de am copiat cu totii? Oare intra si asta in sondajul de coruptie a Romaniei? O sa ne laudam si cu asta? Tara e plina de ciori dar e doar papagalu` de noi…

Ne vad ei mai bine decat ne vedem noi.

Orice alte comentarii sunt degeaba…

3 thoughts on “De ce n-au spus asa?”

  1. ar fi nedrept la cate sute de vip-uri cu doctorat lenevesc in functii importante sa taiem macaroana chiar acum. unde trece mia, trece si suta. si`o sa mai treaca apa multa pe Cris pana lucrurile astea se vor schimba.

    poti sa ai pretentii de capacitate/bac/examene cinstite daca pregatesti pruncu de la 6 ani cu ideea ca il asteapta niste chestii grele, pe care daca le pica o sa-l doara rau. dar cine sa`l pregateasca? parintii habar n`au ce fac copiii lor, profesorii nu mai cred intr`o viata mai buna.

    e mai bine fara mercedes in romania, poate ii aduceam la faliment si era pacat de ei, fac masini frumoase.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading