Clientul nostru, victima noastra

S-au adunat aseara in No Problem o mana de oameni ca sa asculte Hip Hop Live. A venit trupa Camuflaj din Cluj. Toate au fost bune si frumoase pana cand s-au imbatat angajatii No Problem (barmanii si bodyguardul din cate am inteles).

Au inceput sa urle, au aruncat cu diferite obiecte inspre ringul de dans unde se aflau clientii (si clientele). Toate astea in timp ce vacile (a se intelege “barmanitele” – care au si varsat berea pe mine cand au venit sa ia sticlele) radeau cu pofta. Sa mai spun ca obiectele cu care au aruncat erau din sticla (becuri si pahare)?!

In momentul in care o domnisoara a primit microfonul ca sa cante, imbecilii au coborat pe ringul de dans, au injurat cantareata si au inceput sa faca misto. Reamintesc: erau angajatii No Problem.

Vedeti cioburile de sticla de pe jos:

Asta asa, doar ca sa stiti la ce sa va asteptati daca mergeti sa va distrati acolo sau daca doriti sa inchiriati localul. Daca nu ma credeti pe mine, mai sunt inca 49 de persoane care pot confirma. Bine ca nu s-a lasat cu victime.

Cataline, chiar asa ne batem joc de clienti?

Poze cu “scandalagii”:

19 thoughts on “Clientul nostru, victima noastra”

 1. dadadadada….n-ai cu cine domnle. niste tzarani. vom cauta locatii mai civilizate pentru organizarea evenimentelor viitoare. asta daca vor mai fi. Si angajatilor No problem care au avut bunavointa sa ne dea o mostra de tzaranism le doresc numa bine. Bine de genul: “Oai, m-a lovit autobuzul, da’ bine ca mai am un picior”.

 2. Pai la ce te astepti din partea bodyguarzilor? Ei nu cunoaste hip hop, doar manele. Probabil daca era invitat Ciocanel Fătul de Cupru erau mai receptivi si baietii.
  Cat despre chelnerite… unde ai mai vazut in club (club, nu local) chelnerita simtita?

 3. pai dar cel mai ratat local din Oradea … anul trecut pe 3 colegi de ai mei fara nici un motiv maciucari (ca nu se pot numi bodyguarzi)i-au bagat pe saraci in spital pt mai bine de 2 saptamanii si cu ranii care necesitau operatii si maciucari nu au primit nici o pedeapsa nici macar sa le deie afara ! No Problem dicoteq nu mai rezista si asa mult timp si va inchide ca vine careva cu banii si trage acolo ceva tare … nu o carciuma cu peste 500 de locuri!!

 4. da ma sa imi bag eu ce am mai drag in ei si problemu lor si daca data viitoare organizez la mine in beci. ca so certat dupaia patronu cu badigardu nu ma incalzeste cu nimic ….. patronu facea pe spatele meu minim zece milioane pe seara si asta i multumirea. ALTU NU MAI FAC LA EI NICI DACA O SA STEE IN ****

 5. Cand se organizeaza baluri cu tot felul de plozi fitosi si sunt invitati politicieni trecuti de prima tinerete, nu-si permit ei sa faca asa ceva.
  Sirop, dupa ce a scapat dom’soara bere pe tine, trebuia sa-i bagi sticla undeva. Sa vezi atunci cu cata pofta radea.

 6. Siropel, nu ti-am zis ca e loc de cacao ?
  de asta m-am prins prin ’97 cand am avut un prim scandal acolo, noroc ca stiu multa lume…
  niciodata nu m-am simtit bine acolo si nici nu cred ca o sa se schimbe locul ala invec. O sa ramana un birt de cartier, cu niste angajati pe masura si clienti najpa ( de obicei ) .
  Pun pariu ca in Joy era mai ok. 🙂

 7. Vreau sa-ti propun o chestie, chiar daca e putin pe langa subiect: hai sa dam cate un exemplu de ‘servicii negative’ in Oradea, indiferent de domeniu, macar o data pe saptamana si poate ceva, ceva o sa schimbe in orasul asta. M-am saturat de patroni care in incercarea de a face bani cu orice pret calca in picioare pe oricine si nu respecta nici o lege, nici macar pe cea a bunului simt.

 8. Acolo ne-ai dus si pe noi?
  Ai grija ce treaba faci, ca vorbesc cu patronu’ sa-ti dea cota-parte cat ii administrezi afacerea!

 9. sa inteleg ca No Problem mai exista, profesionalismul tipic romanesc rupe tot, eu zic ca se pot scoate bani faini din toata faza asta, un proces ceva? Macar bani de un laptop tare 😉

 10. fatza….continuare la cantec era cv legat de “o vaca a iubit un bou…. vaca bou vaca bou……frumosu bou de bibelou…”?:)))) (scuze sirop pt off topic)asta ar trebui sa fie melodia care sa domine no problemu`:) ( am revenit “on topic”) 🙂

 11. taranu bihorean nu isi mai arata dintii ,da scoate coasa cand il pierzi in conversatii in care apare un cuvant peste 5 litere …

 12. da mai wormy aia era piesa…hahahahahahahahah…..nu-mi mai aduceam aminte……o vaca a iubit un bou..vaca, bou vaca, bou……..hahahahahahahahahahahahahahahahaha
  stampila no problem cantecu asta

 13. mai dak ii so luam si pe partea celalta da ii adevarat k ce`a facut baniduadrul a fost destul de deplasat da sa nu uitam k nici oameni care vin acolo nu`s mai buni ! sau ce acuma uita toti ?
  nici macar clienti nu ai auzit de bunul simt

 14. SI DOMNISOARA CARE A PRIMIT MICROFONU , E DE PARERE CA UNI AR TREBUI CONCEDIATI, eu le-am multumit pt. adrenalina….de aceea s-au simtit si au coborat la mine …poate daca cantam ….( o viata mea)….se simteau in largul lor…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading