Chestii care nu se leaga – cazul fetitei de 11 ani care a ramas insarcinata

Am zis ca n-o sa scriu despre fetita de 11 ani violata de unchiul sau dar “ma roade” de cand am vazut un articol in presa britanica: The 11-year-old Romanian schoolgirl raped by her uncle tells her moving story about her abortion

O fi vorba de deontologie? Or fi ziaristii nostri mai luminati decat ai lor? La noi presa nu a publicat poze necenzurate cu fetita si nici numele de familie al implicatilor. In dailymail apar informatii pe care presa romana nu a pus mana inca. Ceea ce ma duce cu gandul ca cineva a primit bani ca sa apara in publicatia britanica, gandindu-se poate ca vestea nu va ajunge in Romania.

In articol se mai spune de o familie saraca si religioasa dar maica-sa a avut-o la 14 ani. Multe altele nu se leaga.

Cu riscul ca o sa fiu injurat pentru ce-o sa spun in continuare: mie nu imi miroase a viol, mie imi miroase ca nu s-au inteles la pret pentru fetita de 11 ani care urma sa fie maritata.

Alte referinte:

Florina revine sambata in tara

Fara mila: Asasinilor!

11 thoughts on “Chestii care nu se leaga – cazul fetitei de 11 ani care a ramas insarcinata”

 1. oricare ar fi adevarul.. it`s wrong!!! indiferent de circumstante, etnie, religie, stare financiara.. sa omori psihic un biet copil e o crima demna de pedeapsa cu moartea. parerea mea..

 2. Cum se face o chestie de-asta? Åži mi-ar plăcea să răspundă la întrebarea asta bloggerii care cu surle și trâmbițe propovăduiau varianta avortului (Arhi, după nuntă o să-ți dau să citești chestia asta)

  Hai că vă spun eu cum: Se iau tot felul de instrumente chirurgicale contondente și bine ascuțite, se împunge scurt răul pentru a-i opri ritmul cardiac, apoi, se taie bucățele, ca să iasă mai ușor. Câte un picior, câte o mână, corpul, capul. Se pune tot maglavaițul într-o pungă, se sigilează și se etichtează “deșeu medical”.

  Gata. Putem începe chefuiala!

 3. Eu nu inteleg ceva… in Romania e interzis sa iti abandonezi copilul in pubela. Anglia nu are asemenea legi?
  Intr-adevar, criminali.
  Ma intreb daca anumite ONG-uri vor lua atitudine in acest sens.

 4. Ehee:)
  “Bufnita nu este ceea ce pare…”(Twin Peaks)
  Chestia cu intelegerea la pret cade pentru ca “violatorul” e unchiul si nu se casatoresc (doar si-o pun 😉 )intre ei.
  Treaba cu banul primit de le englezi e credibila 100%.
  Se stie nevoia de bani a romanului de etnie roma, se cunoaste promiscuitatea in care traiesc oamenii astia(mama violata) si se cunoaste bine stilul presei britanice de a construi articole cu dezvaluiri bomba, uneori chiar cu ziaristi sub acoperire care provoaca ei insisi scandalui, alteori platind subiectii articolului sa spuna ce vor ei(ziaristii) sa auda abonatii.
  Si mai e ceva.
  Hai sa fim seriosi ca la tigani nu e chiar un copil o fata de 11-12 ani. Mama ei a facut-o pe la 15 cred poate si mai putin iar casatoriile intre ei rapirile(metoda de luat casatorie tiganeasca) se practica frecvent la varstele astea. Eu sunt sigur ca nu ar fi fost primul copil tigan nascut de o mama asa tanara.

 5. n-am inteles ce vrei tu sa insinuezi – adica urma sa se marite cu unchiul sau, nu s-au inteles parintii si unchiul a violat-o?

 6. @ darius& paradox….voi ce ati vrea mai exact. sa nasca ???
  fata are 11 ani… nici nu inteleg de ce mai sunt si cei anti avort in cazul asta. ARE 11 ANI….

 7. acesta, ia spune si tu NU drogurilor
  oradeanul, vezi ca cei de la evz au publicat poze necenzurate ale fetitei si daca nu ma insel, chiar ministru sanatatii, intr-o conferinta de presa, a scapat numele fetitei. ia da un search dupa termenul “coman” pe siteul editurii polirom

 8. turism medical, promovare, premii de consolare…

  ce e penal in cazul asta, ca in multe altele, e ca imaginea tot mai sifonata a ROMANILOR se tziganeste de la o zi la alta. parca n-am avea noi uscaturile noastre…

Comments are closed.