Caut sponsor principal

M-am decis sa-mi caut un sponsor principal. Gasirea lui imi va permite sa-mi continui munca si proiectele, sa le imbunatatesc, sa ofer ceva mai mult vizitatorilor si implicit sponsorilor. As vrea de preferabil unul din domeniul IT. Pentru mancare si bauturi mi-am gasit deja unul (fast-food), in Oradea. Urmeaza altul pe “gazduire” (care va fi si primul hoster roman pe care-l voi recomanda). Din Februarie lucrez doar pentru mine si se pare ca o duc OK din online, fara sa-mi vand sufletul.

Imi place sa fac asta, vreau sa fac asta si daca “imi tine si de foame” e si mai bine.

Ofer:
– link-uri (“Sponsorizat de…”) in (toate) articolele care tin de IT
– review-uri (“fara flori”) la produsele pe care le primesc pentru a le testa
– banner in sau sub articol (in locul adsense, in pagina fiecarui articol)
– o sa port articole vestimentare cu mesajul / sigla sponsorului la intalniri, party-uri si prin oras
– posibilitatea de afisare a bannerelor / link-urilor si pe alte site-uri din “reteaua Oradeanul”
– exclusivitate pe tot ce e IT (caut un singur sponsor principal), altele

De ce? Doar in ultimele 3 saptamani “am vandut” 3 laptopuri, am recomandat modelul si configuratia dar nu si magazinul (pentru ca nu am comision?). Cu timpul am mai recomandat (si s-au cumparat) UPS-uri, aparate foto (compacte si dSLR), routere wireless, calculatoare si alte componente).

Se pare ca lumea are incredere in recomandarile mele si sunt posesori de produse fericiti care dovedesc asta. De ce nu ar fi si un advertiser fericit?

Sa lamurim totusi o chestie: nu imi vand parerea, voi scrie ca si pana acum fara sa fiu “influentat”, doar ceea ce stiu si cred. Caut totusi un sponsor care sa ofere calitate, daca eu nu-l fac de rahat sa nu ma faca nici el pe mine si voi pune calitatea in fata banilor. Cititorii fideli pot sa stea linistiti, singura schimbare va fi in bine si nu ii voi minti cum nu i-am mintit nici pana acum. Voi fi tot eu.

Asta ar fi pe scurt. Daca ai ceva bani sau produse pentru marketing / promovare si vrei sa incerci ceva “mai diferit” de chestiile traditionale de care s-a saturat toata lumea: astept pe mail detalii si conditiile sub care putem negocia. Crezi ca merit banii tai? Cred ca ai ajuns pana aici…

P.S: poate mai sunt bloggeri care doresc sa promoveze articolul asta 😛

26 thoughts on “Caut sponsor principal”

  1. te-ai rade in cap ar sa iti lasi @ de la neogen?

    sau sa iti tauezi pe frunte “Si eu sunt user neogen” ?

    sau ti-ai schimba numele la evidenta populatiei, sa te cheme BestJobs Popescu 🙂 ?

    daca da, cred ca poti conta pe noi 🙂

  2. Adica tu, mare blogger, apelezi la noi, bloggeri ocazionali sa iti cautam sponsor? Pai daca erai fata, se gaseau sponsori. In 2 saptamani aveai Q7. Sau R8. Sau X6. Ce vrei tu.

Comments are closed.