Aventuri! Noaptea la vanatoare…

Aseara pe la 12 si ceva am vrut sa ma arunc in pat dupa o zi obositoare. Planuiam sa dorm gol golut, am vrut sa ma folosesc de un triplu surub cu piulita pentru a ajunge in pat.

Dar l-am auzit! S-a izbit de mine! WTF?! Ce mare e! Pe unde a intrat?! Un fluture negru de dimensiunea unei taste Enter! Iau rapid ursuletul si incep sa-l arunc dupa fluture nimerindu-l. Dar nimic! O data! De doua ori! De trei ori! Lovesc un pahar care era sa se sparga. Am inteles, ursuletul de plus e doar un pui, e bun la tantari si atat! (Trebuia sa-i citesc manualul de utilizare). Sunt distras de zumzaitul unui tantar si las prada mai mare sa se odihneasca.

Observ ca nu mi-am pierdut indemanarea: am manjit pe perete vreo 3 tantari in 4 minute si trec inapoi la principalul motiv al ingrijorarilor mele, fluturele! L-am trimis pe ursulet la culcare si am inceput sa dau ca bezmeticul din maini. Spre uimirea mea, celalalt bezmetic o fi inteles coordonatele date de mine si s-a izbit de becul fierbinte. I-au zburat fulgii! A luat directie in jos, in cercuri!

Ha Ha! De acum inainte ii vanez cu becul!

Am luat armura pe mine (un tricou) ca sa nu fiu luat prin surprindere de alti razboinici cu ace care or fi stat la panda si m-am bagat la somn. Asa s-a terminat una din zilele unui razboinic care nu doreste sa fie inteles, vrea doar sa fie lasat in pace…

11 thoughts on “Aventuri! Noaptea la vanatoare…”

  1. Sau mai bine ti-as recomanda un Baygon sau Raid care se baga in prize cu pastile. Asa nu trebuie sa ai grija tantarilor care te musca de cuc.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading