Scurte de miercuri – etnii si nationalitati

1. Titlu din EVZ: Rromii stau cu frica in Italia.

Sa stea cum vor ei, doar sa stea acolo! 🙂

2. O alta magarie (la care sper sa nu puna nimeni botu`) pe Ziare.com: Maghiarii ameninta romanii cu actiuni armate in Ardeal.

Sa fim seriosi, romanii si maghiarii convietuiesc foarte bine in Ardeal, sunt mai multi romani care isi bat sotiile si copiii decat romani care se cearta cu maghiari. De cand sunt in Oradea nu am avut nici cea mai mica problema cu niciun maghiar. Ma cam calca pe nervi doar extremistii, urati de ambele “tabere”. Ba mai mult, la majoritatea maghiarilor pe care-i cunosc le este rusine ca sunt reprezentati de Biro Rozalia in Oradea.

Actiuni armate my ass, la padure noi frigem mici si ei fac “bogracs” dupa care ne batem la un volei pe bere.

Chiar nu stiu scopul acestor articole.

Brb, ciocnesc un Ursus la biliard cu fratele meu Pishti.

8 thoughts on “Scurte de miercuri – etnii si nationalitati”

 1. Laurentiu, eu cred ca nu stii ce vorbesti, omule!

  De-aici din cladirea portocalie – stii tu care – vad lucruri ingrozitoare! Un tanc cu bicolorul maghiar (alb nu e culoare, nu?) distruge totul in cale, cateva tunuri stau indreptate strategic, unul spre calea ferata, altul spre cladirea portocalie si alte vreo 3 urmaresc tot ce misca in jur. Politia Romana a fost mobilizata la fata locului pentru a-i potoli pe cotropitori. De ce politia? Pentru ca de vreun an si ceva nu mai avem armata in Oradea. Nu stiu, sper sa se potoleasca astia. Vedem cum facem. Bolojan e si el la fata locului. Incearca sa negocieze cu ei. Degeaba, ei vor Ardealul inapoi, vor sa-l ataseze Uniunii Maghiare. Ah, apropo, v-am spus? Ungaria nu mai e in UE. S-a separat si acum ataca totul in jur. Sper sa se termine tot circul asta pana sambata ca-ncepe Euro 2008, ce naiba?

  V-a transmis de la fata locului Adelin Petrisor.

 2. adeline .. zi si tu ca tocmai ai incasat un glonte intre dinti cu gust de mic cu mustar, si cu un picior stai sub un tanc cu senile.

 3. idioți oameni.

  Unul dintre cei mai buni prieteni din copilărie e maghiar și n-am avut nici o treabă.

  Dar recunosc că atunci când aud pe vreun maghiar că-l apucă ideile teritoriale, autonome, separatiste, șamd, mă enervez puțin (mai mult). Sau când se cred majoritari cu 22%, și vor să facă ce le tună.

 4. Daca aici (cam) toate sunt bune si frumoase, peste granita un cetatean roman este tinut “ostatic” in arest pentru o tentativa de dare de mita (care de fapt a fost o neintelegere) la politisti. Acesta e inchis intr-un penitenciar, alaturi de criminali si e privat de drepturile de cetatean. Il apara un avocat din oficiu care cunoaste doar limba maghiara.Firma de transport la care lucreaza a facut 3 plangeri la tribunalul care l-a retinut, dintre care 2 au fost respinse si una este in procesare. Asta e o stire vazuta de dimineata la TVS.
  Daca fac legatura cu stirea citita de tine, nu-mi miroase a bine. Sa speram ca sunt doar coincidente.
  Link aici
  http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/sofer-arestat-238n-ungaria/cn/news-20080605-08043726

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading