Pofte de blogger

Cam in asta consta meniul de dimineata pentru un blogger:

– omleta cu branza

– rosii

– cafea instant cu multe E-uri

– cateodata un ceai

Langa toate astea un ziar online si multe multe bloguri prin RSS.

***

Aseara am fost la Pizzeria The Bridge (Oradea), loc pe malul Crisului pe care tot il laudam, pana acum! Ne-am asezat la nefumatori si am fost total ignorati. Dupa 10 minute s-a dus Lili sa-i spuna ospatarei “ca suntem acolo”, ea a zis “bine, bine” si dupa aproximativ inca 20 de minute am decis sa plecam, plictisiti si infometati. Ne-am refugiat la o alta pizzerie de care voi pomeni pe blog cu o alta ocazie.

***

Ca tot vorbim de mancare, vineri seara am tras o fuga pana in Cluj ca sa mananc ceva si sa beau o bere, cititi la Lilisor despre specialitatile japoneze, despre atmosfera, curatenia si atentia la detalii impecabila.

As pune pariu ca in Cluj e mai dezvoltata industria localurilor / restaurantelor decat in Oradea.

17 thoughts on “Pofte de blogger”

  1. De pizzeria The Bridge demult nu mai am cuvinte de laudă. WC-ul e mizerabil. Aerul de nerespirat. Înghesuială, fum.

    Te pui la masă, și observi că Ketchup-ul și condimentele (ardei iute in otet si oregano in ulei) zac non stop pe masă. La fel și paiele pentru suc. E gretos. Orice idiot le poate linge sau poate băga o flegmă. Bleah!

  2. Oradene, cred ca esti foarte infometat, din moment ce mananci cu doua furculite 😀

    Referitor la localuri: cred ca le scade calitatea pentru ca oradenii sunt multumiti de ei. Adica de ce sa ofere calitate superioara daca oamenii se duc acolo oricum?
    Daca devenim mai pretentiosi (adica ocolim localurile care au servicii proaste si le favorizam pe cele cu servicii superioare) ma gandesc ca se vor prinde si ei…

  3. Nimeni nu intreaba cine s-a trezit dis de dimineata pentru a pregati un mic dejun sanatos? 🙁
    The Fan: daca nu i-ar sta papucii in gat, m-ar manca. Cel putin ieri ar fi fost in stare, la cat de repede a infulecat pizza.

  4. As pune pariu ca in orasele mari, orice “industrie” este mai dezvoltata decat in orasele mici! E…usor firesc sa fie asa…

  5. Sirop, trebuia sa ma sunati cand ati plecat de la Bridge ca ieri dimineata facusem plinu la masina si dadeam iar o fuga pana in Cluj :)) Aseara pe la 11 si eu si Milan ne uitam unu la altu si muream de foame:P

  6. Stati almi ca deja The Bridge incepe sa fie evitat, multa lume s-a saturat de ei, evolueaza si la noi lucrurile, atata tot ca localurile mici si dragute nu sunt asa de bine cunoscute, dar noi putem sa le facem cunoscute 😉

  7. Exista un local pe care probabil nu l-ati frecventat, situat pe 6 Martie la blocurile “zig-zag”.
    Se numeste Pensiunea Venus 2 si nu este deloc un lux aparte, diferenta o face insa mancarea.
    De una zi am fost sa mancam (eu si partenerul meu) si cam asta s-a intamplat:
    -am intrat, am vazut ca e full ochi (toate mesele pline), am iesit 5 min. afara, am asteptat si-am reintrat in momentul cand au iesit 2 persoane (semn ca se eliberase o masa).
    – Meniul zilei costa 12 Lei (va spun ce am mancat – ciorba de vitel, iahnie de fasole cu carnat prajit, 3 felii de paine) la care am mai adaugat o salata si apa (si nu orice fel de apa, Borsec la sticla – 1L – NU flacon, e o diferenta)..
    Ce va pot spune e ceea ce am vazut in timp ce asteptam sa mananc (dureaza cam 5-8 min. pana vine cu mancarea) si anume persoane necunoscute (1,2) asezandu-se la aceeasi masa (de 4-5 locuri).
    Lumea (e si buna: vamesi,avocati..etc) vrea un singur lucru, sa aiba parte de o masa sanatoasa la un pret corect.
    Promit sa fac o poza data viitoare cu mancarea mea preferata: ceafa de porc la gratar 🙂 si o voi posta pe site (al meu evident) 🙂

  8. recomand tuturor cu caldura Monte Cristo am tot vrut sa incerc ca am tot auzit ca e cea mai buna din oras (si chiar asa e) iar de atunci cel putin o data pe saptamana ma duc.

    P.S. Au Pizza Uriasa adusa pe un fel de butuc mic de lemn aviz amatorilor yumy

  9. Monte-Cristo e mijto si mancarea’i buna.
    La primarie la cantina mananci cu maxim 8 lei meniul si e excelent.
    daca e de iesit in oras cu iubita si vrei ceva calumea – Capitolium – restaurantu’ de langa pompieri.
    Da daca ai chef de ceva domestic, o vizita in selgros – de 15 lei iti iei ceva ceafa, cand vii treci prin piata si faci rost de ce garnitura, dupa gust, gatesti vro 1 ora da stai ca boieru acasa.
    😉

  10. The Bridge sper sa pice nitel ca prea au fumuri, atat personalul cat si sala. Vara-iarna, caldura infernala, preturile nu sunt tocmai mici, mesele si bancile cam unsuroase de la aburii de mancare, ketchup din flacoane obosite, care se “schimba” prin reumplere astfel incat daca scobesti pe fundul flaconului poti gasi ketchup de prin cine stie ce an; pahare mai mult sau mai putin spalate; personal care mai ciuguleste din farfurie cand iti aduce comanda, care duce acasa ceea ce nu au terminat clientii de mancat, si care culmea, isi permit sa te trateze de parca ai consuma pe banii lor.

    PS: cred ca cerinta la interviu de angajare al ospatarelor e sa vorbeasca romaneste ca … 🙂

    si era sa uit: cata vreme au medicina si gojdu aproape slaba sansa sa simta feedbackul

    uff, si ce era mai important: WARNING! au buda infecta !!

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading