9 thoughts on “Oradea, oras european”

 1. Ca la noi la nimenea 🙂

  Adevarul e ca taranul vestic are bani de tractor si remorca, nu simte nevoia metodelor traditionale (ma refer la caruta de 1 cal putere)…

  Sau poate a vrut saracul taran sa duca iapa respectiva la statuia cealalta, dar l-a confundat pe Mihai cu Mihai? (Adica pe Eminescu cu al’Viteaz)?

 2. bai nene… e ecolojic.
  a fost pe vremuri o faza de coma cand patrula de noapte a legat calu de aro si l-au dus la sectie… trecand prin centru. :)) .

 3. Parca vad: breaking newz pe bihon.ro: un politist a fost lovit in cap de un cal in timp ce ii lua amprentele. Desi copita era marisoara, nu i-a nimerit creierul…

 4. Informeaza-te mai bine… caii au ajuns in Centru… si a fost si un magar cu ei si cica ia placut mult in zona Primariei. :))

 5. Dacă-mi zici că-i în Oradea, nu mă mir că s-a-ntâmplat, însă de-i în centrul orașului, mi se pare cam aiurea, că centrul Oradiei face orașul.

 6. cred ca acel cal lucra de fapt pentru R.e.R (vezi imaginea alaturata) un fel de simbol (asemeni companiei Ferrari) al vitezei cu care se aduna gunoiele la noi in oras !

Comments are closed.