Mi se adeveresc previziunile? Iar?:)

In 27 Decembrie 2007 am prezis ca Iliescu va intra in puscarie. La zoso vad ca deja se strang semnaturile pentru asta. Mai sunt maxim 6 luni.

, , , , , , ,

2 Responses to Mi se adeveresc previziunile? Iar?:)

  1. Alin 13/06/2008 at 1:19 pm #

    Oracolul din Oradea :)

  2. Hacky Maximus 13/06/2008 at 1:50 pm #

    Oricât de mult l-am urî noi pe Ilici, acțiunea asta cu strângerea de semnături e cea mai cruntă dovadă de cretinism și penibilitate. Poate mi se scoală mâine să strând și eu semnături pentru arestarea lui Vântu sau redeschiderea Dosarului Flota. Democrație, democrație, dar nu merge nici așa. Justiția nu trebuie influențată în nicun fel. Aaaa, nu-și face treaba, îi lasă pe hoți să scape? Bun și ciumpalacii ăștia cum vor să rezolve acest lucru? Strângând semnături?! Hai sictir, că-mi vine să mă cac pe mine de râs… Unii nu înțeleg încă un fapt extrem de simplu: în România, doar unii sunt egali în fațe legii, adică noi, pulimea plătitoare de taxe; restul, stau deasuprea legii sau, și mai rău, chiar ei o fac.

    Până când nu o să fie niciun mafiot/ciocoi/corupt/speculant mitraliat în stradă, nu o să se schimbe nimic. Strângem semnături, în timp ce Ilici râde larg, ca Dacia 1300…