Legat de legea contra stirilor negative

S-a discutat si se discuta en gross daca e buna sau nu legea cu fifty fifty news.

Mi se rupe. Nu ma uit la televizor. Pe o parte vrea sa se taie pliscu` stirilor de la ora 5 cu violuri de babe (de care suntem saturati), pe de alta e neconstitutional (zice lumea) pentru ca presa n-o sa aiba voie sa exprime realitatea.

Sunt curios cum poate fi cuantificata porcaria asta. Dar asa e la noi, in loc sa se rezolve o problema cat mai simplu se inventeaza altele doua.

Asta e pozitiva? Mulți elevi bucureșteni vin cu limuzina să dea BAC-ul la un liceu agricol din Ilfov

Dar daca asta e realitatea… inflorita pentru audienta…

Oamenilor nu le trebuie stiri pozitive umflate ca sa nu fie depresivi, le trebuie sa nu plateasca mai mult pe produse si taxe decat restu` europenilor la salariile de rahat pe care le au, le trebuie sa beneficieze de servicii medicale pe care deocamdata le platesc ampulea, le trebuie sa nu dea spaga si sa nu fie ca prostii plimbati de colo colo cand vor o autorizatie ca sa vanda semintze in piatza.

Ati vazut vreun om cu bani depresiv din cauza stirilor de la TV? Li se rupe…

Dar romanii primesc Tom si Jerry si Ciocanitoarea Woody pentru ca banii ii fura demnitarii.

Vreti sa nu fiu depresiv? Dati-mi o viza de SUA sau Canada! Promit sa ma uit de acolo la stirile PROTV si sa mi se rupa in continuare.

Nu avem nevoie de stiri pozitive care ne dau un fals sentiment de securitate, avem nevoie de securitate financiara!

Lilisor are cu totul o alta parere dar noi totusi ne iubim 🙂

7 thoughts on “Legat de legea contra stirilor negative”

  1. De fapt legea asta nu e data de dragul de a-i face pe romani mai fericiti. Chiar crezi ca ii intereseaza pe demnitari ca lumea vede violuri la stiri?
    De fapt asta e o miscare care precede cenzura in presa din romania. In curand n-o sa mai ai voie sa scrii despre romania ca sta prost cu economia/coruptia/sistemul sanitar/etc.
    Ne intoarcem la obiceuirile regimului totalitar.

    Si inca o problema mai punctez aici… nu vor mai fi violuri la tv.. dar monica columbeanu o sa mai fie?.. nu de alta, dar promoveaza prostitutia prematura si inconstienta a fetitelor de pe meleagurile mioritice.

  2. “Nu avem nevoie de stiri pozitive care ne dau un fals sentiment de securitate, avem nevoie de securitate financiara!” – Interesanta afirmatie dar partial valabila. Ca un cetatean al acestei tari, am dreptul sa fiu informat despre cele ce se intampla in tara si care ma privesc direct sau indirect. Toate stirile bomba cu babe violate care nu prea vor sa recunoasca faptul ca poate …le-a si placut sau cu crime si incesturi nu au nimic in comun cu existenta mea si nu ma privesc deloc. Eu vreau sa aud la stiri un rezumat corect al unui proiect de lege sau a unei initiative a guvernului/parlamentului sau a oricui ce poate face ceva bun. Din pacate presa nu intelege asta transformand totul in stire bomba. Concluzia mea e ca… e foame mare domnule in presa, asta fiind probabil cauza pierderii obiectivitatii stirilor.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading