In exclusivitate – lista infractorilor cibernetici din Bihor

Sambata voi publica (in exclusivitate pe acest blog) lista infractorilor cibernetici din judetul Bihor, lista cu cele mai mari scursuri ale internetului romanesc, care downloadeaza si detin filme, programe si muzica fara sa plateasca pentru ele, oameni fara frica lui Dumnezeu, adevarati criminali ai secolului in care traim.

Visurat va publica tot sambata (si tot in exclusivitate pe blogul lui) lista piratilor din Hunedoara si Iasi. Veveritza VIP se va ocupa de lista celor din Arad.

Acesti infractori, care se sustrag de la plata drepturilor de autor si a licentelor catre firmele multinationale si multimiliardare, trebuie opriti cu orice pret! Autoritatile “competente” trebuie sa faca ceva or Bill Gates might not get his lollypop today!

17 thoughts on “In exclusivitate – lista infractorilor cibernetici din Bihor”

 1. Helloo,

  Pana nu se inchid torrentbits, iplay, czone, rsr, torrentleech, etc .. si dc++, tot asa va fi, de acolo vin sursele de baza.. noah da cred ca stiti voi, in materie de muzica cred ca cunoasteti toti, ten28, vitanclub, etc .. nu are rost sa mai enumar … de ce oare mareste banda rds si cu romtelecom .. sa mearga mai bine netu sau sa vina mai bine downloadu ?

 2. aaaa… zi-mi ca e o gluma… Sau vrei sa spui ca tu nu te mai uiti la filme decat la TV, asculti muzica la radio si folosesti Linux?
  Pirateria nu se va opri niciodata, si nu te gandi ca in tarile vestice nu se practica. Se practica, numai ca lumea nu se da mare cu asta. Si pana o sa ajungem noi la salarii de mii de euro ca sa ne permitem sa platim licente pentru fiecare programel instalat, o sa mai dureze…
  Scursurile de care zici tu dupa parerea mea sunt cea mai mica problema din internetul romanesc. De baietii care fac phishing, cei care dau tzepe pe ebay (ca abia au inceput si ei sa ne accepte din nou), aia care gasesc un exploit si incep sa scaneze random, ce zici? Aia sunt problema internetului romanesc, nu aia care vor sa vada si ei un film si il iau de pe torrents/dc/whatever fiindca nu-si permit sa se duca la cinema saptamanal (exista si persoane in situatia asta…).

 3. De parca tu nu descari muzica pe de odc, sau nu ai facut-o niciodata sau filme d epe tonrenti.Sa fim seriosi mai oradeanule.

 4. Oradene, ce-s cu posturile astea tip OTV?
  Sau te-ai transformat in Pliciman mai noi si noi n-am stiut.

  P.S. Io am Vista cu licenta. Maine pune un scan cu licentele tale, pls.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading