Cine mai trimite SPAM?

Urban&Asociatii, prima companie locala care a fost amendata pentru trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (spam), este pe cale de a mai primi si alte amenzi, a declarat pentru BizCity presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu. (BizCity)

Se pare ca nenea Iulian nu se invata minte si vrea iar sa ajunga in centrul atentiei.

De data asta are si concurenta, s-a inscris si Inform Media pe lista celor care vor primi amenda pentru SPAM.

De cateva zile ma trezesc pe vreo 3 adrese cu mailuri de la ei. Nu m-am inscris nicaieri ca sa primesc mesaje publicitare de la RomJob. Bineinteles ca formularul de dezabonare nu merge. Lasa ca sunt filtre si reclamatiile la ANRCTI au inceput sa fie luate in serios.

spam_inform_media_romjob

, , , , , , , , , , , , , ,

13 Responses to Cine mai trimite SPAM?

 1. cel mai tare din parcare 06/06/2008 at 6:07 pm #

  cum sa fie spam mah? scrie acolo clar in paranteza(NU E SPAM)…DOAMNE MAI LAURENTIU :)))

 2. Ovidiu 07/06/2008 at 12:32 am #

  Hai sa iti dau eu dezlegarea misterului. Tu ai avut cont pe romblog, Bazele de date de la o aplicatie se muta automat la alta aplicatie care are mai putine emailuri in baza de date si uite asa ai ajuns la romjob sau ce o fii.
  Spameri tot spameri raman.

 3. 3Ga 07/06/2008 at 3:04 am #

  c`asa`i la moda… si te miri? `te`ne`am :) si io am mail de la romjob, si cred ca din “stratosfera notorietatii” a internetului spamu` ma enerveaza cel mai mult. propun sa luptam contra, astept idei :)
  cu pace`
  3Ga

 4. enzo 07/06/2008 at 12:28 pm #

  E foame de bani asta e. nu face nimeni gratis serviciile astea.
  si pe mine m-au contactat 2 firme cu care mai lucram, daca nu m-as putea ocupa de asa ceva (ceva mai elegant formulat). Le-am sugerat sa apeleze la RDS “ca aia au net calumea” . :))

 5. Ovidiu 07/06/2008 at 12:46 pm #

  Atat doar ca report la Google: http://www.google.com/contact/spamreport.html oricum sunt enspe mii de motive pe siteurile IM de a fi raportate, fara a mintii :) Be innovative :)

 6. sorin 07/06/2008 at 8:57 pm #

  Spam face toata lumea. Daca e sa dau in judecata pe toti spamerii…..atunci m-as umple de bani

 7. Rimel 07/06/2008 at 9:23 pm #

  Daca astia i-au o tapa pentru spam de la ANRCTI ar fi pentru prima data cand divizia de online a IM este bagata in seama la Bucuresti! Si nu cred ca asa isi imagineaza accesul pe piata nationala :)

 8. Petrisor Socol 13/06/2008 at 3:00 pm #

  Deci niste avocati fac ilegalitati, trimit spam-uri. In ce tara misto traim ;)

 9. Dorin 17/09/2008 at 5:14 pm #

  sunt de acord cu voi, dar in contextul in care cineva a ridicat afaceri pe seama spamului inainte, pe cei care trimit acum sa-i amendam ar fi discriminare, ar fi tratati diferit (discriminant) fata de ceilalti. Ori i-i amendam pe toti cei dinainte sau nu amendam nici pe unul, asta e solutia daca pretindem la o integritate morala demna de o societate democratica … nimeni nu ar dori ca lui sa i se aplice o pedeapsa mai mare pentru aceias fapta care a facut-o si vecinul.