Cine mai trimite SPAM?

Urban&Asociatii, prima companie locala care a fost amendata pentru trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (spam), este pe cale de a mai primi si alte amenzi, a declarat pentru BizCity presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu. (BizCity)

Se pare ca nenea Iulian nu se invata minte si vrea iar sa ajunga in centrul atentiei.

De data asta are si concurenta, s-a inscris si Inform Media pe lista celor care vor primi amenda pentru SPAM.

De cateva zile ma trezesc pe vreo 3 adrese cu mailuri de la ei. Nu m-am inscris nicaieri ca sa primesc mesaje publicitare de la RomJob. Bineinteles ca formularul de dezabonare nu merge. Lasa ca sunt filtre si reclamatiile la ANRCTI au inceput sa fie luate in serios.

spam_inform_media_romjob

9 thoughts on “Cine mai trimite SPAM?”

 1. Hai sa iti dau eu dezlegarea misterului. Tu ai avut cont pe romblog, Bazele de date de la o aplicatie se muta automat la alta aplicatie care are mai putine emailuri in baza de date si uite asa ai ajuns la romjob sau ce o fii.
  Spameri tot spameri raman.

 2. c`asa`i la moda… si te miri? `te`ne`am 🙂 si io am mail de la romjob, si cred ca din “stratosfera notorietatii” a internetului spamu` ma enerveaza cel mai mult. propun sa luptam contra, astept idei 🙂
  cu pace`
  3Ga

 3. E foame de bani asta e. nu face nimeni gratis serviciile astea.
  si pe mine m-au contactat 2 firme cu care mai lucram, daca nu m-as putea ocupa de asa ceva (ceva mai elegant formulat). Le-am sugerat sa apeleze la RDS “ca aia au net calumea” . :))

 4. Daca astia i-au o tapa pentru spam de la ANRCTI ar fi pentru prima data cand divizia de online a IM este bagata in seama la Bucuresti! Si nu cred ca asa isi imagineaza accesul pe piata nationala 🙂

 5. sunt de acord cu voi, dar in contextul in care cineva a ridicat afaceri pe seama spamului inainte, pe cei care trimit acum sa-i amendam ar fi discriminare, ar fi tratati diferit (discriminant) fata de ceilalti. Ori i-i amendam pe toti cei dinainte sau nu amendam nici pe unul, asta e solutia daca pretindem la o integritate morala demna de o societate democratica … nimeni nu ar dori ca lui sa i se aplice o pedeapsa mai mare pentru aceias fapta care a facut-o si vecinul.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading