Un zvon despre “frauda” Banc Post Millenium

Zic zvon pentru ca nu poate fi confirmat oficial.

Cica defapt Maestro a pierdut sprijinul celor de la Millenium si retrag TOATE cardurile Millenium de pe piata. Astfel de chestii s-au mai intamplat si se mai intampla in lume doar ca bancile nu si-au mintit clientii.

Aici se pare ca singurii fraudati sunt clientii Banc Post, fraudati de banca in care au avut incredere (sau care au ales-o angajatorul pentru ei) si nu de cativa “baieti destepti”.

Probabil e mai usor pentru Banc Post sa dea vina pe clienti (ca sunt furati de OZN-uri, crima organizata my ass) decat sa spuna ca au pierdut sprijinul Millenium din cauza posibilelor probleme financiare cu care se confrunta (infunda).

“”Blocarea cardurilor a fost o masura pe care am luat-o de comun acord cu Crima Organizata si emitentul, Maestro. Este o decizie pe care am luat-o pentru a-i proteja pe clienti”, a mai spus Ciobanasu.”

Ce legatura are emitentul Maestro cu baza de date a Banc Post? Ce legatura are BMW cu masina second pe care o vand eu in piata?

Singurele persoane pe care le protejeaza sunt ei. Clientii pica de fraieri.

(astept cu nerabdare ca si alti reprezentanti mass media sa preia cele scrise mai sus)

6 thoughts on “Un zvon despre “frauda” Banc Post Millenium”

 1. nu e vorba de probleme financiare. a fost intr-adevar o tentativa de phishing, si s-a decis inchiderea cardurilor din motive de securitate. probabil se vor genera pin-uri noi sau se vor emite alte carduri.
  banca va pierde enorm ca si imagine, insa clientii “potential” pagubiti nu vor pierde nici un leu.
  probabil ca cineva din interior a furnizat datele de pe carduri unor infractori, iar acestia au incercat sa fure mai mult decat trebuia.

 2. >a fost intr-adevar o tentativa de phishing, si s-a decis inchiderea cardurilor din motive de securitate.

  Care-i logica? Sau esti de la BancPost?
  Ce legatura are tentativa cu inchiderea cardurilor din motive de securitate? Ai auzit la alte banci de asa ceva?
  Ce copil esti….

Comments are closed.