Scurte daily

Azi niste chestii care ar trebui sa ne dea de gandit.

1. Mircea Radu a fost jefuit in Spania, ghiciti de cine. E mai frumoasa Romania de cand au plecat hotii in strainatate. (link)

2. Inima de tiganca (link)

3. Unul dintre putinele lucruri bune din lumea asta moderna: Daca ai avea parte de o moarte oribila la televizor, n-ai muri degeaba. Ne-ai distra. – Kurt Vonnegut (probabil cu dedicatie pentru Ion Iliescu)

4. Retelele sociale: Intimitatea individului se duce pe apa sambetei (link).

5. Dupa ce ati citit 4 va dau si dovada: Cocalari si Pitzipoance

3 thoughts on “Scurte daily”

  1. A murit lumea pe aici? Nu se mai comenteaza? Sau toti sunteti mahmuri dupa weekendul petrecut in compania unor sticle de […] (aici se va introduce bautura alcoolica preferata)?

    In primul rand apreciez citatul de la Vonnegut: prea putine asemenea citate (mai ales de la acest scriitor american contemporan) citesti prin blogosfera romaneasca.

    Referitor la jaful mileniului de la Madrid: domnul Mircea nu e singurul jefuit de “ghici cine”. Iar tara noastra e mai frumoasa, dar nu destul… dar daca ar pleca toti hotii peste hotare, Parlamentul ar ramane gol, la fel si institutiile….

    Iar pentru sfarsit o idee despre social networking: depinde de tine cat vrei sa dezvalui despre tine. Cei care au o tenta exhibitionista in suflet isi vor afisa inclusiv pozele facute la buda. Eu nul sunt membru in mai multe, dar mai ales sa rad de altii. E si asta o metoda de a-ti alunga plictiseala 🙂

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading