Raspuns de politician

Aseara in cadrul unei emisiuni la TTV Oradea, dupa mai multe discutii intre candidatii la Primaria Oradea, Ilie Bolojan l-a intrebat pe Mihai Groza: Cum se face ca Primaria Oradea a cumparat brazi (da, BRAZI NORMALI) cu 200 de milioane bucata (+200 milioane plantarea unui brad) cand se stie clar ca pretul lor este muuult mai mic?

Raspunsul lui Groza a fost urmatorul: Totul este perfect legal, s-a facut licitatie si la atat a iesit, perfect legal.

Domnule Groza, sa intelegem ca ne-ati furat legal? Erau cumva gata impodobiti cu metale pretioase? Hai sa facem o afacere, va dau eu 100 de brazi pentru gradina dumneavoastra la extraordinarul pret de 150 de milioane vechi pe brad! Eu cred ca e o afacere buna, iesiti mult mai ieftin decat au iesit oradenii!

In alta ordine de idei, Oradea are cele mai misto tramvaie din Europa si are plantati probabil cei mai scumpi brazi din lume, sigur (inca) mai are un Primar care ne-a luat pe toti de fraieri.

12 thoughts on “Raspuns de politician”

 1. NU stiti voi 🙂
  Banii in plus pentru brazi (brazi.com.ro zice ca un brad cu radacina de 1.5 metri costa in jur de 850 RON, fie – deci in jur de 19.000 RON) se foloseste pentru finantarea constructiei unei baze extraterestre sub Oradea, cu destinatia colectarii de creiere de politicieni (care, fiind un lucru foarte rar, costa mai mult decat aurul).
  Din pacate lumea este obisnuita cu preturile exorbitante platite din banii publici. Sunt sigur ca cineva si-a mai tras o vila in Padis din comisionul incasat de pe urma acestui contract.
  De nu vii tu, Tepes doamne…

 2. Brazii vor fi folositi in iarna la organizarea unui foc imens in centrul orasului, sub egida “o flacara pentru homeleshi”. Sunt scumpi pentru ca au gost alterati pe cale genetica si contin kerosen in loc de rasina. Ard mai multa vreme. De i-ar creste un con de brad unde nu bate soarele celui care a aprobat proiectul…

 3. am vazut si eu emisiunea si vreau sa mai pun un minus pentre groza … cand a pus ceva ntrebare, bolojan i`a raspuns “e o intrbare prea generala si nu pot raspunde concret”… la care groza ironic “multumesc mult”…

 4. auch….asta cred ca l-a durut. Dar Laurentiu, daca tot spui ca nu costa atata brazii, zi-ne frate cat costa un brad normal, care este acel pret mult mai mic? Is curios sa vad de mare este diferenta pana la urma 🙂

 5. daca`i mare si adus din strainatate … fie 5 mil vechi…..dar mai mult in niciun caz……oare unde`or fi ajuns 195000000 ?:D

 6. @Siropu & Cypress: Asta cu brazii e din ciclul “Delirium tremens”. Mai tii minte? :))

  “Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista…”

Comments are closed.