Oradeanul ar salva Inform Media

Acum ceva timp Andreea Lukic a lasat un comentariu “dar hai tu sa salvezi firma… sunt sigura ca tu esti un mare profesionist, un talent nedescoperit.” la articolul meu “Inform Media isi concediaza toti profesionistii“.

Trebuie sa incepem de undeva si dau un sfat gratuit: As incepe de aici

Macar o camera de relaxare merita cei care lucreaza 9 ore pe zi pentru 7 milioane (sau mai putin) in stresul provocat de dumneavoastra! Nu toti ne relaxam in Tuareguri!

E posibil sa-mi fac un obicei (prost) si sa construiesc o rubrica “Cum as putea salva Inform Media”, o provocare lansata de doamna Andreea Lukic.

2 thoughts on “Oradeanul ar salva Inform Media”

  1. Sa stii oradene ca nu ar fi un lucru rau. Eu am fost la Samsung in Slovacia intr-o fabrica unde se produceau monitaoare LCD si plasme. Aveau la fiecare capat de linie de productie cate o camera din asta care tot timpul era populata (nu aveau biliard dar ar aveau automate de cafea si racoritoare, reviste de citit, etc.). Productia mergea struna, oamenii relaxati si multumiti. Toata lumea zambea. Au deschis in Romania la Palota o linie de productie care ar fi trebuit sa fie identica dar unde se lucreaza ca in sclavagism. Nici vorba de camere de relaxare sau alte beneficii. Au ajuns sa angajeze tigani dupa care au trimis autobuze pana la aproape 50 de km de Oradea. Toti oamenii seriosi au plecat de buna voie sau au fost dati afara. Oare de ce?

  2. Am lucrat la Inform Media 2 ani si m-au tras in piept de 3 ori cu salariul adica multe promisiuni si la sfarsit pauza. In fine. Ideea e ar merita oare salvata IM ? Eu spun ca isi merita soarta, ca doar si-au facuto cu mana lor. Ce-ti faci cu mana ta se numeste “lucru manual” nu ?
    Din pacate la noi in Romania se aplica urmatoarea politica: daca ai ceva bun si functioneaza trebuie schimbat pt “imbunatatiri” aceste imbunatatiri tot timpul ies pe dos din cauza, a unei maini de oameni care deobicei sunt luati de val. Este un proverb si este foarte adevarat la noi: “Banii ochiul dracului”
    Totusi s-ar putea salva IM: “Pestele de la cap se impute” Concluzia deci, taiei capul la peste. :))

Comments are closed.