Inform Media isi concediaza toti profesionistii

Dupa ce Alexandru Seres a fost dat afara din functia de Redactor Sef al Jurnalul Bihorean se pare ca Andreea Lukic mai face o victima: Laura Calaceanu de la Timis Express.

“Războiul jurnalistico-electoral dintre PSD (Andreea Lukici, soția vicepreședintelui Eugen Dogaru) și PD-L (Ovidiu Vărădeanu, trezorierul lui Constantin Ostaficiuc) a făcut o primă victimă: Laura Călăceanu.”

Sursa

Cand nu mai ai loc de oameni care-si fac bine meseria de ani intregi nu cred ca ei sunt cei care au o problema mentala, draga Andreea. Cand esti intr-un grup de 4 si 3 iti spun ca esti beat, ar fi bine sa-i crezi!

Si acum o intrebare retorica: Vor duce actiunile Andreeii Lukic la falimentul Inform Media in cativa ani? Voi ce credeti?

6 thoughts on “Inform Media isi concediaza toti profesionistii”

  1. dar hai tu sa salvezi firma… sunt sigura ca tu esti un mare profesionist, un talent nedescoperit.

  2. 1 mar / zi + 1 pahar de unica folosinta cu o cafea extrem de naspa 🙂
    Salar la ce-ti trebuie?;) Viva la plantatii :))

  3. Inform Media nu va da faliment pentru ca sunt destui bani care vin din Austria pe motiv ca se fac “investitii”!!! Cica…

    Andreea e manager bun, problema ei este ca e prea orgolioasa si incapatanata. Nu accepta ca poate gresi. Si greseste! Si cand nu ai dreptate, gresesti. Cand gresesti daunezi grav sanatatii companiei. Dar deocamdata e in gratiile bossului austriac… pana cand? Vom vedea… Poate pe asta ar trebui sa trimiteti pronosticuri!

Comments are closed.