Eu cand mai pot sa lucrez?

Incep de la lilisor si spun mai departe:

Vreau sa lucrez! Vreau sa-mi primesc banii si in zilele de sarbatoare! Nu vreau sa astept inca o saptamana dupa banii de Adsense pentru ca in Romania nu lucreaza nici drequ de 1 Mai la Western Union! Vreau sa-mi rulez banii!

Eu cand mai pot sa lucrez? Nu avem destule sarbatori legale? Nu pierdem destui bani cand stam si bem bere ieftina cu burta la soare? Mie nu-mi ajung 7 zile de lucru pe saptamana si voi ati scoate din fiecare 5 cate una! Am fost 3 zile plecat la Blogaria si mi-au trecut aproape 5 ca sa recuperez.

Nu vreau o zi a barbatului reprezentata de o bere ieftina si de incapatanarea unei agentii de publicitate de a mai da romanilor inca un motiv de belit organul genital aiurea.

Un lucru e clar, legalizati cat mai multe zile libere, o sa ajungeti sa aveti bani doar de Bergenbier!
Hai sa legalizam 365 de zile libere pe an si sa facem munca facultativa daca tot suntem aici! Sa vedem unde ajungem!

Am spus! Sorbind dintr-un pahar de Guiness (ce plm? e doar ~2E doza)
Ah…am uitat… eu lucrez pentru mine, nu pentru altu`…

11 thoughts on “Eu cand mai pot sa lucrez?”

  1. Ideea e sa lucrezi putin, dar din punct de vedere al calitatii extraordinar, sa poti avea 4 zile libere dintr-o saptamana si sa fii platit pe masura, sa poti sa bei bere si mai multa… din pacate putine locuri ar fi deacord… si ce faci lucrezi 7 zile din 7 castigi bani si cand ii cheltui ?:) in ziua libera?

  2. deci dupa tine dragul meu oradeane, conteaza sa muncesti cat mai mult timp in loc sa te gandesti cum sa muncesti cat mai productiv 🙂 irlandezii, francezii etc au MULT MAI MULTE ZILE LIBERE decat noi. si uite unde sunt ei si unde suntem noi 🙂

  3. As fi vrut sa ma abtin de la comentarii dar sincer nu pot… sunt total deacord cu Mihai Voiculescu. Ideea e sa lucram cat mai eficient si calitativ. De ce credeti ca suntem masa de lucru cea mai ieftina din UE si din Lume (noi si chinezii)? De ce vin toti sa isi deschida firma la noi in tara? Pentru k suntem ieftini si ne bucuram daca ne baga cineva in seama si ne da de lucru, fara sa conteze ca luam jumate, sau uneori chiar un sfert din cat am merita pt munca depusa. Trist! Iar cat despre zilele libere, nu v`a spus nimeni ca daca vreti nu puteti lucra in zilele libere, totul e sa aveti un patron corect care va plateste conform prevederilor legale cu 200%, si sa ii lasati pe cei care depun o munca eficienta intr`un timp restrans sa se bucure de zilele libere bine meritate.

  4. Sunt de acord la faza cu berea ieftina :))

    In schimb, iti marturisesc ca visul meu e sa lucrez 6 ore pe zi, 4 zile pe saptamana si-n rest, hobby-uri si relaxare.

    Oare asta presupune sa ma fac “blogger profesionist”?

  5. bla bla bla.. te vaiti aiurea .. ca zilele astea libere se platesc 😉 (cel putin la mine)

Comments are closed.