De 4 ori bataie de joc la adresa oradenilor

1. Un cetatean care a avut tupeul sa puna PD-Listilor niste intrebari incomode (de ce nu se tine cont de ce vrea populatia, natura, d`astea etc) a fost luat in bataie de joc si chiar intimidat. La Oradea.

Ba mai mult, domnul Petruț a spus că dacă dânsul ar fi fost Primar, ar fi adus Jandarmeria pe capetele protestatarilor, pentru că așa ceva „nu se face”. În fine, interlocutorii mei vorbeau despre spectacole patetice, iar când am clasificat și manifestarea lor tot în acest fel, scuza lor era că dânșii o făceau în perioada de campanie electorală.

Circ frate! Curand o sa luam bataie daca nu-i votam sau daca indraznim sa-i deranjam de la cafea!

Hai sa vedem daca vor face acelasi lucru cand vor fi 20 de bloggeri sa-i intrebe altele si mai incomode!

2. Directia de Finante Publice Locale fura de 7 ani de la oradeni.

3. PD-L duce o campanie murdara (ca sa nu zic de rahat). Ar trebui sa spuna cat de buni sunt ei, nu cat de rai sunt altii prin aluzii imaginare. Si o recunosc, e pe site-ul lor.

4. Stiti de expresia “ca nuca-n perete”? Uita una noua de la mine “Ca portocala-n cofragul cu oua”.

Sunt sigur ca exista pe undeva o lege care interzice vopsirea in alta culoare decat cea originala, care interzice termopanele si alte lucrari de reabilitare in acest fel a cladirilor vechi din centrul orasului, lucrari care cel mai probabil au fost “autorizate” pe sub mana. In Timisoara a fost mare scandal pe tema asta. Dar cand iti semnezi legile pentru tine… ce mai conteaza?  Nu-i asa, domnule Europarlamentar Petru Filip?

Oradenii nu dau cu oua, curand iti vor da si al doilea papuc.

8 thoughts on “De 4 ori bataie de joc la adresa oradenilor”

 1. Oradene, decand te pasioneaza politica?

  Cred ca in fiecare oras toti candidatii sunt la fel de slabi, si oferta electorala la fel de subtire, daca la tine crezi ca e altfel, o fi o exceptie in Oradea (desi nu am auzit), sau esti naiv.

  Parerea mea e ca singura solutie este prin exemplul personal si initiative pe cont propriu prin organizatii tip ONG, fundatii, samd, ca sa schimbi lucrurile care ne deranjeaza pe toti – de exemplu poluare, spatii verzi, galagie, mizerie, samd. Schimbarea incepe de la individ, prin a nu mai arunca gunoi pe jos, prin a nu mai fi mitocan, prin a arunca gunoiul inteligent, samd.. Restul sunt vorbe, gargara unor oameni cu ambitii si interese care vor sa ajunga sus, pt ca doar astia s-au putut afirma dupa 90 si de aia trebuie sa masuram acum kktul cel mai mic.

 2. Ma pasioneaza de cand mi-am dat seama ca pot schimba ceva 🙂
  Stiu ca e curva dar asta e, stiu sigur ca de data asta am de ce sa merg la vot.
  Daca n-o fi bun o pune si “favoritul”, stai linistit 🙂

 3. bine spus oradeanule, chiar putem face ceva, putem ajuta dar putem si face d rahat ca si blogeri oamenii. Faza cu vopsitul ala aiurea e chiar jenibila, dar cred ca e un bonus sa fii europarlamentar si fostul primar al Oradiei, primesti anumite facilitati mai mult sau mai putin legale

 4. Salutari.

  Mersi pentru faptul ca dati mai departe povestea mea. Maine va fi dezbatere publica intre candidatii pentru primarie la U ORadea, si fiind student la Relatii Internationale aici, sunt obligat sa particip. Acum ca domnul Groza nu mai poate fugi de mine, intentionez sa-i pun niste intrebari, si ma gandesc sa-i fac cadou si o copie a scrisorii mele deschise, sa vad ce va spune vizavi de ea.

 5. si eu credeam ca numai in Moldova se poate intampla asa din cauza oamenilor de aici..vesnic agitati din cauza lipsei banilor..a salariilor extrem de mici comparativ cu restul tarii…insa se pare ca asa e peste tot.trist dar adevarat asta e romania.iti multumim pt articol..stim si noi ce se mai intampla prin tara astfel.

Comments are closed.