Premiera pe piata de gazduire din Romania

Stiu ca de obicei nu dau stiri (favorabile) care au legatura cu Microsoft sau piata de gazduire din Romania. De obicei nu am ce.

“In premiera pentru piata de gazduire din Romania, Centrul de Date SimpliQ (a se intelege Datacenter) ofera pentru toate configuratiile de servere dedicate si serviciile de colocare optiunea de instalare a celui mai performant sistem de operare pentru servere creat de catre Microsoft, Windows Server 2008.”

Detalii la Lorand pe blog. Au facut si un teaser, magicienii prind viata 🙂

Totusi o intrebare, merge WordPress pe el?:)

7 thoughts on “Premiera pe piata de gazduire din Romania”

 1. merge wordpress pe IIS.
  ca sa iti faci o idee despre ce se hostateaza la ora actuala pe IIS, imagine myspace, mai am io niste exemple da le tin pentru mine 😉
  “All the technology is the same, vendors are diffrent people’s imagination differs”

 2. ioa da, si daca te uiti la ce sisteme de operare ai pentru serverele dedicate si virtuale, vezi ca nu ii nimeni monogam, nu-i doar wingoz
  se mai trezeste lumea ca nu-i buricu pamantului

 3. man =) sper sa nu mearga automat mesajul
  Messul nu merge, nr de tel nu`l mai am de la tine, rds-ul face figuri sau rooteru ii problema mea? ca dau cu el de perete in seara asta.

 4. merge siropele, singura “situatie” este cea cu mod_rewrite care necesita niste “chestii” in plus pe care vad ca le-au pus. chiar as fi interesat sa stiu mai multe despre mod_rewrite pe iis-uri.

Comments are closed.