La Artima ca la bursa

Subscriu la ce zice Denisuca aici.

Si la Artima Oradea (din Lotus) punga de pui care costa 6.5 lei pe raft, costa 9.9 lei la casa.

E incredibil cum a crescut valoarea pungii de pui pe care a pus Oradeanul mana. O crestere cu 3.4 lei in cateva minute si cativa metri. Curand o sa fiu angajat de BNR sa le plimb banii, heh.

In aceeasi ordine de idei, “Oradeanul zis Mana de Aur” va canta pentru voi “Am valoarea mea”.

Se pare ca o sa ma orientez si eu (si toata familia, cunoscutii, cititorii blogului) spre alte magazine.

14 thoughts on “La Artima ca la bursa”

 1. bei sirop, acum ai dat pe langa cu faza asta 🙂 m-ai dezamagit … faza e ca tu nu-ti dai seama de intregul proces. ar fi fost fain sa ai mana de aur … doar ca stii tu cum e .. omul strica .. computerul executa. (sunt sysadmin la real,- stiu ce vorbesc :: pentru mai multe detalii vb pe privat)

 2. am uitat sa mentionez ca noua lege obliga comerciantul sa te incaseze cu pretul de la raft. sa ma explic: daca la raft ai 4,5 lei si la casa e alt pret, mai mare, sunt obligati sa te incaseze cu pretul de la raft. asa ca daca la raft pretul e mai mic, cu atat mai bine pt tine. (asta cand nu merg promotiile la casa /dev/nul)

  PS: nu inteleg ce tot va vaicariti atata. in loc sa cititi legi si sa stiti cum functioneaza anumite sisteme de care va loviti zilnic mai bine scrieti un articol asa de mantuiala care nu se ridica nici la nivelul ciorapilor. be more than that. (pana acum mi-a placut de tine, sper sa nu continui asa prost si sa-ti revii)

 3. scuza-mi tonul agresiv. nu vreau sa iau apararea granzilor, ci doar vreau sa se inteleaga corect.
  PS: sistemul de preturi e un sistem, iar cel de la case e alt sistem (tu vei intelege bine de ce este asa) … erori pot sa apara in transmiterea de date, si chiar apar.

 4. Inflatie, domnilor, inflatie!
  Acest fenomen a ajuns la proportii oribile in tara noastra.

  Sau poate v-ati plimbat prea mult prin magazin 😀

 5. ca si companie (lant de magazine) Artima Retail Investment Company Romania a fost cumparat de catre S.C. CARREFOUR ROMANIA S.A.

Comments are closed.