Feriti-va de iepuras!

In fiecare an vedem cum sarbatorile devin din ce in ce mai comerciale. (parca am mai scris)

Anul trecut de Craciun un anume supermarket din Oradea era sa ramana chiar fara rafturi, nici praful n-a mai ramas pe jos. E destul de haios sa vezi prin supermarket oameni fugind dupa marfa cu paleti in gura.

Copiii nu mai stiu semnificatia sarbatorilor si cred ca am uitat-o si eu. Stiu doar de: ciocolata, bicicleta, iepuras si alte cadouri. O fi si asta un fel de manelizare?

Voua nu vi se aglomereaza casuta postala de oferte in perioada sarbatorilor? Nu meritam sa fim tratati ca mai mult decat niste simple materii de consum? (Oi) Masini de tocat salarii.

Una din media: “Sarbatorile de Paste si mini-vacanta de 1 Mai vor ridica vanzarile industriei alimentare cu 20-50%, producatorii avand sanse sa recupereze, in numai cateva zile, o buna parte din scaderile de vanzari inregistrate de la inceputului anului, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii industriei.”

Lupta impreuna cu Sheepses impotriva manelizarii sarbatorilor!

(un clip care m-a facut sa rad si va va face si pe voi macar sa zambiti)
P.S: Nu beliti mielu`!

4 thoughts on “Feriti-va de iepuras!”

  1. Bineinteles ca dobitocu’ de roman va urca preturile in loc sa le scada cum ar fi normal. Ce zice el ? “Hai sa-i dau romanului in cap ca acuma e momentu”. Prilejul sarbatorilor nu e altceva decat o sansa pentru impertinentii din comert sa vanda totul mai scump avand sansa deci sa se imbogateasca rapid, peste noapte.
    Naiba stie ca dincolo nu se practica tehnica asta de toata jena. Acolo preturile scad, se vinde mult si oricum se face profit suficient. Nu, la noi nu. Noi ridicam preturile pentru ca, ce dracu’ o sa faca romanu’, tot va cumpara si mie imi intra banu’ si uite-asa pot zice c-am mai dat un tun. AAHAHAHAH merg sa-mi ascult maneaua..

    Cam asa ar gandi un cocalar ce detine vreun butic. Ideea este aproximativ la fel si la scara mai mare (supermarket-uri, etc). Fuck you Romania !

Comments are closed.