10 thoughts on “Catalin Morosanu VS Freddy Kemayo K1 Amsterdam”

 1. ce misto si-a furat-o. un papagal. nu il pot suferi de la meciul cu Leko, cand se dadea mare cocos, si si-a furat-o cat ai clipi

 2. Poate cu aia “mici” merge tehnica “da pana nu mai poti sufla, tzaran ce esti” dar la nivelu k1 te taxeaza cei care au tehnica urat de tot. ce imi place la el e ca are o vointza mare (atuu insuficient evident) si ca e mandru ca e roman.

 3. ma bucur ca s-a adeverit ce spuneam de mult!!! morosanu catinas & com sunt niste papagali, batausi de cartier sau poate nici macar!!! oricum nu sunt de departe sportivi de performanta!!!

 4. Deci Morosanu e un mare idiot. Nu-l pot vedea altfel. Si-a aratat adevarata fata de taran obosit. Sare ca prostu` din prima si cade din secunda 30. E un exemplu pentru K1 romanesc. Daca esti mare si “latri” mult nu inseamna ca esti si bun. Morosane dute-n camp si da la sapa…iar.

 5. Trezeste-te baiatule ! Sportul asta nu e facut pt tine.
  Faci tara de ras. Nu pot sa inteleg cine te-a vazut mare ,, vedeta” pt ca dupa parerea mea nu te integrezi nici pe departe la categoria de ,, profesionist”.
  Aici in primul rand e nevoie gandire, de o tactica, o strategie minutios preatita pt fiecare meci, si nu sa te napustesti ca prostu peste fiecare adversar.
  Te crezi cumva in curtea scolii ?!!!!
  Eu zic sa te lasi de meseria asta si sa te orientezi catre altceva.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading