Brazilia construieste arme nucleare

Titlul e ironic si il declar nul, fals.

Defapt guverul brazilian a anuntat ca a gasit o mare rezerva de petrol. Link

Odata cu stirea asta e posibil ca titlul meu sa devin realitate, sunt atat de “destepti” americanii incat sa gaseasca arme nucleare in Brazilia?

, , , , , ,

7 Responses to Brazilia construieste arme nucleare

 1. Marius Muscalu 16/04/2008 at 10:58 am #

  pai ce in Irak le-au gasit ? :)

 2. Oradeanul 16/04/2008 at 11:00 am #

  Marius, fix la aia ma refer :)
  O sa trebuiasca sa caute peste tot pana o sa zica “nu am gasit dar erau!”

 3. Isti 16/04/2008 at 11:34 am #

  pai eu nu m-as mira daca ar intra si acolo distrusi de americanii

 4. dallas 16/04/2008 at 11:39 am #

  Nu petrolul a fost cel care a declansat invazia in Irak. Daca stam sa ne gandim Statele unite mult mai mult au castigat din “reconstructia” Irak`ului decat din acest asa zis “furt” petrolier.Sa facem o analiza.. Razboi = arme si logistica (care evident trebuie fabricate si livrate) Iar razboiul odata incheiat = asa zisa reconstructie a irak`ului ( in mare parte contractele privind aceasta reconstructie au fost atribuite firmelor americane ). Si inca 2 idei .. Au avut de castigat de aici si o multitudine de firme americane care au beneficiat de o deschidere a pietei comerciale , inexistenta pana atunci , astfel incat sa poata intra pe aceasta piata (chiar daca deocamdata nu e una consecventa sau consistenta) Si , de asemenea , Statele Unite si`au castigat o imagine de “veni , vidi , vici” , fapt ce poate deveni un teribil instrument politic .. Ceva de genu`.. “uite asta li se intampla celor care nu ne asculta”

 5. Sirg 16/04/2008 at 12:15 pm #

  @Oradeanul

  Puteai sa pui un titlu gen Elodia s-a ascuns in Brazilia – era la fel de magnetic si “potrivit” :D

  @dallas

  Cum poti sa zici ca SUA a castigat imagine din razboiul in Irak? Dimpotriva, au devenit cea mai hulita tara de pe glob, si pana si proprii lor aliati ezita cand vine vorba de intelegerile NATO samd, lucru dovedit la summitul NATO de la noi.
  Cred ca dimpotriva, SUA a pierdut din imaginea “veni vidi vici” pentru ca au facut-o de oaie in Irak, iar lumea a vazut ca nu sunt instare de mare lucru – 1) Binladen nu a fost prins 2) Alqaeda prospera 3) Irakul e cuprins de razboi civil 4) in Afganistan nici in Kabul nu e liniste

 6. The Fan 16/04/2008 at 1:10 pm #

  World Police va intra in actiune! Se vor simti responsabili pentru soarta copiilor de pe strazile din Rio de Janeiro (vezi filmul Ciudade de Deus http://www.imdb.com/title/tt0317248/) si vor invada Brazilia cu scopul de a salva acesti copii si sa restaureze ordinea in saraca tara sud-americana. Si, bineinteles, nu va cere nimic in schimb… decat drepturile de exploatare a resurselor gasite…
  Dystopia…

 7. Andrei Monciu 16/04/2008 at 1:21 pm #

  cika si in romania s-a gasit ceva, poate devenim si noi bogati