Balada Mioritei Hip Hop (hipidirihaphap)

Va mai amintiti povestile pe placa (discuri vinil, pick-up)? Asta nu prea are legatura cu alea :)

Balada Mioritei hipidirihaphap n-ati auzit-o pana acum, e facuta de 1 Aprilie. Revin maine cu mai multe detalii, amu nu prea am, sursele s-au dus la culcare.

[MEDIA=10]

, , , , ,

11 Responses to Balada Mioritei Hip Hop (hipidirihaphap)

 1. rappy 02/04/2008 at 2:36 am #

  extraordinar,mirific! e cea mai tare balada,ma bucur ca voi ati facut treaba asta,i`ati spart pe toti,de data asta o sa va asculte cineva!:))

 2. inculpatu 02/04/2008 at 8:59 am #

  Word ;)

 3. horia 02/04/2008 at 9:42 am #

  n-am prins ideea?! nu va mai asculta nimeni? nu aveti cui sa va plangeti? trebuie sa stie tot orasul ce probleme aveti voi cu rappy? si da intr-adevar, in sfarsit o sa va asculte cineva probabil

 4. rappy 02/04/2008 at 4:58 pm #

  reascultand “piesa” chiar am ras,sunt fanul vostru nr 1 jur! apropo,fatza,la partea ta puteai sa pui un beat ceva acolo… sau ..aaa..inteleg..e greu … nu`i nimic… RECE INVATA`L SA MEARGA PE BEAT IN PULA MEEEEE`:)…hahahahah

 5. Wormy37 02/04/2008 at 7:14 pm #

  cei de la bruiaj mintal…..geniali :))…. chiar am ras=))

 6. inculpatu 03/04/2008 at 2:27 pm #

  wormy, poti sa le faci si o felatie in semn de recunostinta:)

 7. Wormy37 03/04/2008 at 3:16 pm #

  mai bine nu`…:)

 8. Lax 04/04/2008 at 10:58 pm #

  Nu stiu cum de s-au trezit toate nulitatile sa-si permita sa vorbeasca despre Rappy…

  E singurul din Oradea de care au auzit si cei din alte parti ale tarii si albumul lui e asteptat cu maxim interes de foarte foarte multa lume.In plus realizarile lui sunt incontestabile:a produs pt. foarte multa lume,are nume mari pe album,a cantat in deschiderea unor nume mari si tot asa…Cacatii aia de la Bruiaj Mintal ce au facut,ca n-a auzit nimeni de ei!

  Sa stea in pizda mamii lor acasa si sa inchida gura!Oricum o sa le-o inchida Rappy cu albumul Decor!

  Muie voua celor care va treziti sa comentati despre un om care pune mult suflet in ceea ce face si munceste aproape non-stop! Muie si celor care tot critica Gangsta-Rap-ul! Sclavilor nu uitati ca e cel mai bine vandut si mai ascultat sub-stil al hip-hop-ului.Daca sunteti repari de hi5 sau sobolani de mess nu mai deschideti gura voi despre Gangsta-Rap cand nu aveti tupeu nici sa iesiti din casa si sunteti insurati cu internetul!Mi-e scarba de voi!Din partea mea si a celor care inca mai simt ca mine,si a celor care au crescut pe Gangsta-Rap aveti o singura urare :SUGETI PULA! Si o sugeti din mai multe motive:

  1.Pt. ca scoateti vorbe aiurea
  2.Pt. ca ati uitat ca pe muzica asta ati crescut si acum o criticati
  3.Pt. ca nu aveti curaju` sa va dezlipiti de monitor dar sunteti tari in spatele tastaturii!

  Sa va fut neamul de cacati ambulanti ce sunteti!

 9. cineva 13/04/2008 at 10:11 pm #

  balada a iesit bine…chiar ft bine si daca “rapi” ar fi fost baiatul inteligent de care tot vorbeste lumea ar fi stiut sa o i-a ca pe o gluma si daca chiar nu a luat-o ca pe o gluma putea sa-i dea o replica tot in genul baladei…adica la misto….ca replica lui a fost de tot rahatul…putea fi mai inteligent putin

 10. rappy 13/05/2008 at 7:50 pm #

  pt “cineva”,uite,parerea ta se rezuma la muzica si e ok,pai e simpla treaba,nu am putut raspunde tot funny pt ca nu`mi plac lucrurile facute la misto,sunt satul de faze de genu,ori e rap ori e cacat care sa prinda pt copii mici!:)